ΑΕΚ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΕΚ: Η ήττα στη Ριζούπολη και η “τεσσάρα” στο δεύτερο γύρο

Στο Βόλο αγωνίζεται η ΑΕΚ για τη τρίτη αγωνιστική των play-offs της Super League και ας δούμε τα μεταξύ τους παιχνίδια τη φετινή σεζόν.

Στο Πανθεσσαλικό θα αγωνιστεί η ΑΕΚ για να αντιμετωπίσει το Βόλο με μόνο στόχο το τρίποντο που θα τη διατηρήσει στην κορυφή. Οι δύο ομάδες ωστόσο αναμετρήθηκαν δύο φορές τη φετινή χρονιά, έχοντας η καθεμία από μία νίκη στα μεταξύ τους.

Αρχής γενομένης από τη 2η αγωνιστική, η Ένωση υποδέχθηκε το Βόλο στη Ριζούπολη και δέχθηκε την πρώτη της ήττα από τον σημερινό της αντίπαλο. Με ένα γκολ ενός παλιού γνώριμου για την ΑΕΚ, Ντέλετιτς, ο Βόλος απόδρασε με το διπλό από την έδρα της ΑΕΚ.

Έντεκα αγωνιστικές μετά και στο τελευταίο παιχνίδια για το 2022, οι κιτρινόμαυροι ταξίδεψαν στο Βόλο για τον 2ο γύρο και έστησαν… πάρτι. Περισσότεροι από 7000 φίλοι της ΑΕΚ βρέθηκαν στο γήπεδο, με τους παίκτες του Ματίας Αλμέιδα να σκορπάν τον αντίπαλο με τέσσερα γκολ, κλείνοντας ιδανικά τη χρονιά που μας πέρασε. Μάλιστα η Ένωση είδε τέσσερις διαφορετικούς παίκτες να βρίσκουν δίχτυα, με τους Μήτογλου, Πινέδα, Φαν Βέερτ και Γκαρσία να βλέπουν το όνομά τους να γράφεται στον πίνακα των σκόρερ.