ΑΕΚ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Για το διπλό (και) στον κιτρινόμαυρο Βόλο η ΑΕΚάρα!

Στον κιτρινόμαυρο Βόλο θα αγωνιστεί η ΑΕΚ απέναντι στην ομώνυμη ομάδα για τη τρίτη αγωνιστική των play-offs της Stoiximan Super League (18:00).

Η Ένωση προέρχεται από το μεγάλο διπλό στην Τούμπα επί του ΠΑΟΚ και έπιασε στην κορυφή της βαθμολογίας τον Παναθηναϊκό, ο οποίος «στραβοπάτησε» στη Λεωφόρο απέναντι στο Βόλο. Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα θέλει το διπλό έχοντας και τον κόσμο στο πλευρό της, έτσι ώστε να εκμεταλλευτεί οποιοδήποτε αρνητικό αποτέλεσμα προκύψει από τα άλλα δύο παιχνίδια, με τον Παναθηναϊκό να αγωνίζεται στη Θεσσαλονίκη με τον Άρη ενώ ο Ολυμπιακός θα υποδεχτεί τον ΠΑΟΚ.

Ο προπονητής της ΑΕΚ θα δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Άμραμπατ και Σιντιμπέ οι οποίοι τελείωσαν το παιχνίδι της Τούμπας με θλάση αλλά και τον Μήτογλου. Ο στόπερ της Ένωσης έμεινε εκτός αποστολής λόγω ίωσης και η ομάδα ταξίδεψε στη Μαγνησία με δύο καθαρόαιμα στόπερ, τους Βίντα και Τζαβέλλα. Φυσικά εκτός θα είναι ο Φαν Βέερτ.

Από την άλλη στην αποστολή βρίσκεται ο Πάολο Φερνάντες, ωστόσο η συμμετοχή του στο παιχνίδι είναι αμφίβολη, ενώ μαζί με την ομάδα ταξίδεψε και ο Ραντόνια λόγω των απουσιών στην άμυνα.