ΑΕΚ, ΜΠΑΣΚΕΤ

Λεμάρ: «Έχω ακόμα πολλά να δείξω, θα τα δώσουμε όλα με τη Γαλατάσαραϊ»

Ο νεοαποκτηθέντας αθλητής της «Βασίλισσας» μίλησε για τον ίδιο αλλά και για την επικείμενη μάχη της ομάδας του κόντρα στους Τούρκους!

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μπρίντον Λεμάρ στην εφημερίδα «Ώρα των Σπορ»: 

Για τις πρώτες εντυπώσεις του, από την ομάδα και αν είναι αυτό που περίμενε: «Φυσικά και είναι αυτό που περίμενα. Είμαι πολύ ευχαριστημένος με το σύλλογο και την οργάνωση. Ο καθένας εργάζεται σκληρά κάθε μέρα για να είναι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού του και να βοηθήσει όλους τους άλλους. Τα καλύτερα φυσικά και είναι μπροστά μας».

Για το εντυπωσιακό ξεκίνημά του, στην ΑΕΚ και για το τι θα πρέπει να αναμένει ο κόσμος στη συνέχεια: «Η αλήθεια είναι ότι είχα ψυχολογία και έβαλα κρίσιμα σουτ. Αλλά αυτό είναι κάτι που συνηθίζω να κάνω. Έχω ακόμα πολλά να δείξω, αλλά κάθε φορά που πατάω στο γήπεδο θα τα δίνω όλα για να βοηθήσω την ομάδα να κερδίσει και να είναι χαρούμενοι οι οπαδοί μας».

Για την εντύπωση που του έκαναν οι οπαδοί της ομάδας: «Οι οπαδοί της ΑΕΚ είναι καταπληκτικοί, αυτή τη στιγμή κάθομαι σε ένα αεροπλάνο γεμάτο οπαδούς που αποφάσισαν να ταξιδέψουν και να μας υποστηρίξουν… Αυτό από μόνο του, δείχνει πολλά για την δυναμική τους και εκτιμούμε την υποστήριξη που μας δίνουν σε κάθε παιχνίδι».

Για το τι του έχει ζητήσει ο κόουτς, Ηλίας Καντζούρης, σε γενικές γραμμές: «Ο προπονητής, μου λέει να βγω εκεί έξω και παίξω όσο πιο σκληρά μπορώ και επιθετικά αλλά κι αμυντικά. Θέλει προτίστως να είμαι ο εαυτός μου. Από την πλευρά μου, προσπαθώ να κάνω ό,τι μου ζητήσει ο προπονητής, διότι ο ίδιος ξέρει τις δυνατότητες όλων των παικτών».

Για το μήνυμα που θέλει να στείλει στον κόσμο, ενόψει του ματς που ακολουθεί στο BCL με αντίπαλο τη Γαλατάσαραϊ στα Λιόσια, όπου με νίκη η ΑΕΚ θα προκριθεί μαθηματικά στους «8» του BCL: «Θα τα δώσουμε όλα για να φέρουμε ακόμα μια πολύτιμη νίκη. Χρειαζόμαστε όλο τον κόσμο στο γήπεδο για να μας βοηθήσει να κερδίσουμε τον αγώνα»!