ΑΕΚ, ΜΠΑΣΚΕΤ

Λεμάρ: «Έχουμε πολύ ταλέντο στην ομάδα»

Ο Αμερικάνος άσος της ΑΕΚ, μίλησε στο SDNA για το ντεμπούτο του, για το ταλέντο που υπάρχει στην ομάδα και για τον τρόπο παιχνιδιού του.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της “Βασίλισσας”, Μπρίντον Λεμάρ, “έκλεψε” τις εντυπώσεις στην αναμέτρηση του Σαββάτου κόντρα στον Ιωνικό αφού το ταλέντο του ξεχώρισε. Κατάφερε να σκοράρει 20 πόντους βοηθώντας την “Ένωση” στο επιθετικό κομμάτι.

Οι δηλώσεις του Αμερικάνου:

«Είναι διασκεδαστικό να παίζω με αυτούς τους συμπαίκτες. Ήδη φτιάχνουμε χημεία σαν ομάδα. Παίζω άμυνα σε πολλούς διαφορετικούς παίκτες»

Έπειτα τόνισε πως του αρέσει να παίζει τονίζοντας:

 «Μου αρέσει να παίζω άμυνα και να φέρνω την καλύτερη εκδοχή μου στο παιχνίδι. Ήταν το πρώτο παιχνίδι μου και θέλω να συνεχίσω έτσι»

Στάθηκε και στην ομάδα σαν σύνολο λέγοντας:

 «Πρώτα απ’ όλα, η ομάδα έχει πολύ καλούς χαρακτήρες. Όλοι δουλεύουν σκληρά και παίζουμε πάντα για να κερδίσουμε. Είναι το πρώτο παιχνίδι μου και θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι. Η χημεία είναι καλή και θέλουμε να συνεχίσουμε σε αυτό το τέμπο. Ένας λόγος που επέλεξα αυτή την ομάδα ήταν πως ξεχώρισα καλά στοιχεία που έχει στο ρόστερ της. Ήθελα να παίξω εδώ. Ξέρω ποια είναι η ΑΕΚ. Έχει πολλούς ταλαντούχους παίκτες, από τον πρώτο ως τον τελευταίο. Εγώ θέλω να φέρω τις ικανότητές μου στο παιχνίδι της ομάδας».

Τέλος στάθηκε και στους ατομικούς του στόχους:

«Θέλω να συνεχίσω να εξελίσσομαι σαν παίκτης, θέλω να βοηθάω την ομάδα να κερδίζει, να παίζω σκληρά και με συνέπεια και να δείχνω σε όλους τι μπορώ να κάνω. Θεωρώ πως έχουμε μια ξεχωριστή ομάδα και πρέπει να δουλεύουμε κάθε μέρα, ιδίως στην άμυνα. Τα πάντα αρχίζουν από την άμυνα και μπορούμε να φέρουμε καλά πράγματα».