ΑΕΚ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πινέδα: «Απολαμβάνω το ποδόσφαιρο στην ΑΕΚ, φαντάζομαι θα γίνουν συζητήσεις με τη Θέλτα»

Για το αυριανό (19/2) παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ στην Τούμπα μίλησε ο Ορμπελίν Πινέδα αλλά και για τη ζωή στην ΑΕΚ και την Αθήνα.

Ο Μεξικανός ποδοσφαιριστής στη NOVA και δήλωσε απόλυτα ευχαριστημένος στην ΑΕΚ, απολαμβάνοντας κάθε μέρα, ενώ στην ερώτηση για το μέλλον του στην ΑΕΚ απάντησε πως θεωρεί θα γίνουν συζητήσεις μεταξύ των δύο ομάδων.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για το πώς βιώνει το τελευταίο διάστημα με την ΑΕΚ: «Αυτό που σκέφτομαι είναι πως η ομάδα τα πηγαίνει εξαιρετικά, αλλά εμείς πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε καθημερινά στις προπονήσεις και στους αγώνες και τα αποτελέσματα να έρχονται έτσι όπως τα θέλουμε».

Για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ: «Έρχονται δύσκολα παιχνίδια και πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Γνωρίζουμε πολύ καλά πως ο ΠΑΟΚ είναι μια πολύ καλή ομάδα, είναι μια ομάδα που της αρέσει να παίζει ποδόσφαιρο, που όλοι δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους. Και εμείς αυτό πρέπει να κάνουμε για να πάρουμε αυτό που θέλουμε από το ματς προσφέροντας παράλληλα ωραίο θέαμα. Ο ΠΑΟΚ έχει καλούς παίκτες, γνωρίζω πως θα κάνουν το καλύτερο στο ματς, αλλά εγώ σκέφτομαι τη δική μας ομάδα. Όποιος κληθεί να παίξει θα πρέπει να δώσει τον καλύτερό του εαυτό, έτσι ώστε την Κυριακή να προσφέρουμε θέαμα και να απολαύσει ο κόσμος τον αγώνα».

Για το εάν βλέπει διαφορές σε σχέση με το ματς του πρώτου γύρου με τον ΠΑΟΚ: «Θα είναι ένα παιχνίδι όπου θα παίξουμε έντεκα εναντίον έντεκα. Ο ΠΑΟΚ έχει καλούς ποδοσφαιριστές, ξέρω και γνωρίζω ότι θα κάνουν το καλύτερο δυνατό, αλλά εγώ επιμένω να σκέφτομαι τη δική μας ομάδα. Αυτό που θα πρέπει να κάνει όποιος κληθεί να παίξει, είναι να δώσει τον καλύτερό του εαυτό, έτσι ώστε την Κυριακή να μπορέσουμε να δώσουμε ένα πολύ ωραία θέαμα και να διασκεδάσουμε τον κόσμο».

Για το τι θα αποφάσιζε σχετικά με την παραμονή του στην ΑΕΚ, εάν ήταν στο χέρι του: «Αυτό που μπορώ να πω για να είμαι απόλυτα ειλικρινής, είναι ότι εγώ προσπαθώ να κάνω από την πρώτη μέρα που ήρθα αυτό που είχα υποσχεθεί, να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό. Νιώθω δεσμευμένος με την ομάδα της ΑΕΚ. Είπα ό, τι θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να βοηθήσω την ομάδα. Από εκεί και πέρα, ειλικρινά, δεν μπορώ να σας πω τι θα συμβεί στο μέλλον. Έχω αναθέσει στον ατζέντη μου να μιλήσει και με τις δύο ομάδες. Οι δύο ομάδες φαντάζομαι ότι θα μπουν σε κάποια διαδικασία (σ.σ. συζητήσεων), αλλά δεν γνωρίζω καθόλου. Το μόνο που γνωρίζω είναι ότι είμαι απόλυτα συγκεντρωμένος στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ΑΕΚ, στις δικές μου υποχρεώσεις απέναντι στην ΑΕΚ και δίνω καθημερινά τον καλύτερό μου εαυτό. Αυτό που προσπαθώ να κάνω είναι να διασκεδάζω κάθε μέρα και να απολαμβάνω το ποδόσφαιρο κάθε μέρα στην ΑΕΚ».

Για το ότι δείχνει να απολαμβάνει περισσότερο το ποδόσφαιρο στην ΑΕΚ: «Ναι, είναι αλήθεια ότι περνάω πάρα πολύ καλά και ο χρόνος περνά πολύ γρήγορα. Από τα 16-17 μου που ξεκίνησα μέχρι και τώρα που έχω μεγαλώσει, αυτό που προσπαθώ να κάνω είναι να απολαμβάνω την κάθε μέρα. Η οικογένειά μου περνά πολύ καλά, είμαστε πολύ καλά με την οικογένειά μου και τους φίλους μου».