Uncategorized

Τεν Χαγκ: “Η ΑΕΚ έπαιζε κλειστά και δεν μπορούσαμε να δημιουργήσουμε ευκαιρίες”

Στην συνέντευξη Τύπου μετά την αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Αγιαξ στο ΟΑΚΑ, ο προπονητής του “Αίαντα”, Ερικ Τεν Χαγκ τόνισε ότι είναι ευχαριστημένος με την πρόκριση της ομάδας του στην επόμενη φάση του Champions League.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής των Ολλανδών:


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

“Ήταν πολύ ωραία και σημαντική βραδιά για τον Άγιαξ και το ολλανδικό ποδόσφαιρο για τους βαθμούς και την πρόκριση. Απολαμβάνουμε τον θεσμό και το γεγονός ότι θα παίζουμε και μετά τις γιορτές. Πρέπει να θέσουμε λίγο μεγαλύτερους στόχους τώρα, την πρώτη θέση στο ματς με την Μπάγερν. Η πρώτη θέση θα δώσει στο μέλλον μια καλύτερη πρόκριση. Είχαμε ένα δύσκολο ξεκίνημα, η ΑΕΚ έπαιζε κλειστά και δεν μπορούσαμε να δημιουργήσαμε ευκαιρίες. Στο δεύτερο μέρος πιέσαμε παραπάνω και ήρθε το πέναλτι, που μας έδωσε το γκολ και την αποβολή και στη συνέχεια παίξαμε πιο άνετα και καταφέραμε να καθαρίσουμε το παιχνίδι.

Είμαστε μια ομάδα που μετά τον πέμπτο αγώνα έχουμε προκριθεί και βελτιωνόμαστε. Αυτό είναι το πολύ θετικό και στο παιχνίδι με την Μπάγερν θα πάμε για την πρώτη θέση. Δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι αλλά θα προσπαθήσουμε”.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});