ΑΕΚ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Άνετη τριάρα επί του Λεβαδειακού για την ΑΕΚάρα και τώρα… Τούμπα!

Εύκολη επικράτηση με 3-0 για την ΑΕΚ κόντρα στον Λεβαδειακό, χωρίς ωστόσο να πιάσει υψηλές αποδόσεις.

Χωρίς να πιάσει τρομερή απόδοση, η Ένωση ξεπέρασε εύκολα το εμπόδιο του Λεβαδειακού μπροστά σε 30.000 κόσμο στην OPAP Arena και πλέον ετοιμάζεται για τον εκτός έδρας αγώνα με τον ΠΑΟΚ στη Τούμπα.

Με πρωταγωνιστή τον Γκαρσία, η ΑΕΚ πήρε κεφάλι στο σκορ στο 37ο λεπτό, με τον άσσο της Ένωσης να πετυχαίνει γκολ από απευθείας εκτέλεση φάουλ, φτάνοντας τα 11 γκολ στη Super League. Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, ο άσσος της ΑΕΚ με εκπληκτική ενέργεια, κέρδισε το πέναλτι και την δεύτερη κίτρινη του Τζημόπουλου, με τον Άμραμπατ να πετυχαίνει το γκολ και να δίνει προβάδισμα δύο τερμάτων στους κιτρινόμαυρους.

Στην επανάληψη, η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα έριξε το ρυθμό, διαχειριζόμενη το υπέρ της 2-0. Στο 76ο λεπτό η Ένωση κέρδισε δεύτερο πέναλτι, με τον Τσούμπερ όμως να αστοχεί, ενώ στο 84ο λεπτό ο Φαν Βερτ πέτυχε το 3-0, ύστερα από ασίστ του Ελίασον.

Έτσι, η ΑΕΚ πήρε άλλη μία νίκη στην OPAP Arena, παραμένοντας αήττητη στο νέο της γήπεδο και πλέον ετοιμάζεται για το μεγάλο παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ στη Τούμπα.