ΑΕΚ, ΒΟΛΕΪ, ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ

Οτσάλ: «Ευχαριστώ τον Ελληνικό λαό για την στήριξη του στους σεισμοπαθείς της Τουρκίας»

Η ΑΕΚ επικράτησε του Παναθηναϊκού σε ένα μεγάλο ντέρμπι στο βόλεϊ γυναικών, ωστόσο ο Τούρκος «Κιτρινόμαυρος» προπονητής στάθηκε αλλού!

Συγκεκριμένα ο Γιουνούς Οτσάλ δήλωσε: 

«Πριν πω οτιδήποτε για τον αγώνα θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ  για τη στήριξη που υπάρχει από τον ελληνικό λαό προς τους συμπατριώτες μου για το ενός λεπτού σιγή που κρατήθηκε στη μνήμη των θυμάτων του φονικού σεισμού.
Όσον αφορά τον αγώνα δεν ξεκινήσαμε καλά και μπορώ να πω ότι στο πρώτο σετ ήμασταν τυχεροί γιατί εκμεταλλευτήκαμε τα λάθη του αντιπάλου μας. Πρέπει να είμαστε πιο επιθετικοί, πιο αποφασιστικοί γιατί έχουμε πραγματικά σπουδαίες αθλήτριες.
Φυσικά είναι μια πολύ σημαντική νίκη σε μια δύσκολη έδρα . Ο κόσμος του Παναθηναϊκού ήταν πολύ θερμός, αλλά το ξεπεράσαμε. Προσωπικά στο δικό μου το μυαλό δεν μετρά η θέση που θα πάρουμε στην κανονική διάρκεια, αλλά κερδίζοντας τέτοιου είδους αγώνες και κερδίζοντας γενικά συνεχώς γιατί μετράμε 15 μήνες είναι πολύ σημαντικό για τη δική μας ψυχολογία, αλλά και για τα μηνύματα που στέλνουμε στις άλλες ομάδες»