ΑΕΚ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κούγιας: «Ενέργησε ως υπάλληλος της ΑΕΚ ο Μανούχος – Δίνει λανθασμένα αποτελέσματα η μεζούρα»

Το λόγο πήρε ο Αλέξης Κούγιας, ο οποίος υπερασπίζεται την πλευρά του Ατρομήτου και αναφέρεται στο ιστορικό της αναβολής.

Ο γνωστός δικηγόρος μεταξύ άλλων δήλωσε πως ο διαιτητής Μανούχος ενέργησε ως υπάλληλος της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ και πως ο τρόπος όπου μετρήθηκε το ύψος των δοκαριών δεν είναι ο σωστός, καθώς μπορεί να επιφέρει λανθασμένα αποτελέσματα.

Τα όσα ανέφερε ο Αλέξης Κούγιας:

«Το γήπεδο ελέγχθηκε από τον παρατηρητή αγώνα 30 λεπτά πριν την έναρξη της αναμέτρησης και βρέθηκε κανονικό. Ο διαιτητής του αγώνα λανθασμένα και με δόλο και σε συνεργασία με τον Γιάννη Παπαδόπουλο, στενό συνεργάτη του Δημήτρη Μελισσανίδη που ήταν στο γήπεδο όπως δείχνουν και τηλεοπτικά πλάνα και φωτογραφίες, εκτέλεσε ένα σχέδιο το οποίο είχε πριν τον αγώνα βρέθηκε ξαφνικά με μια κορδέλα μεζούρα στη μέση που του την παρέδωσε η αστυνομία. Πως συνέβη αυτό; Δεν έχουν οι αστυνομικοί στα χέρια τους μεζούρες. Μόνο σε τροχαία. Ενέργησε σαν υπάλληλος της ΠΑΕ ΑΕΚ και όχι σαν αντικειμενικός και δεν ελέγχθηκε και ποτέ η κορδέλα-μεζούρα. Δίνει λανθασμένα αποτελέσματα καθώς αν είναι ζαρωμένη μπορεί να φέρει αποκλίσεις.»

«Με την ίδια μεζούρα ενώ στην πρώτη μέτρηση βρήκε απόκλιση 5 και 3 εκατ. ενώ σε άλλη μέτρηση 1.5 και 2 εκατοστών. Δεν αναφέρει πιο σημείο μέτρησε. Θα κάνουμε μήνυση και στον Παπαδόπουλο και στον Μανούχο γιατί πραγματικά έκαναν παράνομη πράξη.
Ο δόλος του συγκεκριμένου διαιτητή προκύπτει από το γεγονός πως είναι αδιανόητο να μην γνωρίζει πως έπρεπε να χρησιμοποιήσει λέιζερ και πως επειδή πρόκειται για φυσικό χορτάρι έπρεπε να μετρήσει κάτω από το χορτάρι. Επίσης ο δόλος προκύπτει και από το γεγονός πως ο διαιτητής σαν φιλιπινέζα έπαιρνε εντολές από τον Γιάννη Παπαδόπουλου που του έλεγε τελείωνε.»