ΑΕΚ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δίδαξε ποδόσφαιρο αλλά δεν πήρε το τρίποντο η ΑΕΚάρα του Αλμέιδα στο «Γ. Καραϊσκάκης»

Απίστευτο το πως κατάφερε να μην κερδίσει η «Ένωση» και να μη σκοράρει, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο που έκανε ό,τι ήθελε τον Ολυμπιακό μέσα στο γήπεδο!

Ούτε οι ίδιοι οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού δεν κατάλαβαν πως δεν δέχτηκε η ομάδα τους γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Οι ποδοσφαιριστές του Ματίας Αλμέιδα έκαναν ό,τι ήθελαν τον Ολυμπιακό αλλά τα χαλούσαν στο τέλος. Ο Λιβάι Γκαρσία δεν πλάσαρε σε τετ α τετ τον Πασχαλάκη σωστά ενώ ο Λάζαρος Ρότα έριξε τη μπάλα, ξανά σε τετ α τετ, πάνω στον Έλληνα γκολκίπερ των γηπεδούχων.

Η ομάδα του Ολυμπιακού έφερε το ρυθμό στα ίσια με την αρχή του δευτέρου ημιχρόνου χάνοντας κάποιες ευκαιρίες και έχοντας ένα ορθώς ακυρωμένο γκολ από τον Χάμες Ροντρίγκες. Η ΑΕΚ πήρε ξανά τα ινία και αν δινόταν ένα από τα δύο πέναλντι (πάνω στο Ρότα και τον Μάνταλο) ίσως έπαιρνε και το πολυπόθητο τρίποντο. Όπως και να έχει, η ομάδα που χτίζει ο Ματίας Αλμέιδα αρέσει μέχρι και στους αντιπάλους.

Ολυμπιακός (Μίτσελ): Πασχαλάκης – Άβιλα (89’ Αγκ. Καμαρά), Ντόη, Παπασταθόπουλος, Ρέαμπτσιουκ – Εμβιλά, Χουάνγκ – Μασούρας (60’ Γκάρι Ροντρίγκες), Χάμες (89’ Φορτούνης), Μπιέλ (82’Βρουσάι) – Μπακαμπού (82’ Ελ Αραμπί)

Στον πάγκο έμειναν: Τζολάκης, Ρέτσος, Μπουχαλάκης, Σαμασέκου

ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Αθανασιάδης – Ρότα, Βίντα, Μουκουντί, Μοχαμάντι – Άμραμπατ (75’ Φαν Βέερτ), Πινέδα (81’ Μάνταλος), Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς – Αραούχο, Λιβάι

Στον πάγκο έμειναν: Στάνκοβιτς, Μήτογλου, Χατζισαφί, Σιντιμπέ, Τζαβέλλας, Φράνσον, Γαλανόπουλος

Διαιτητής: Νάιμπεργκ (Σουηδία)
Βοηθοί: Μπέιγκι, Σόντερκβιστ
Τέταρτος: Κουμπαράκης
VAR: Γιουγκ, Παπαδάκης