ΑΕΚ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η τελευταία παλικαρίσια νίκη-τίτλου στο «Γ. Καραϊσκάκης» της ΑΕΚ (ΒΙΝΤΕΟ)

Πέρασαν κάποια χρόνια από την τελευταία νίκη της «Ένωσης» στο Φάληρο και το kitenimerosi.gr σας θυμίζει τις επικές στιγμές που είχαμε ζήσει!

Το ημερολόγιο έδειχνε 4 Φεβρουαρίου 2018. Η ΑΕΚ ήταν στο κυνήγι του ΠΑΟΚ που βρισκόταν με ένα υποτυπώδες προβάδισμα στην πρώτη θέση. Οι «Κιτρινόμαυροι» έπρεπε οπωσδήποτε να πάρουν την νίκη αν ήθελαν να ονειρεύονται την κούπα (που μετέπειτα κατέκτησαν).

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να προηγηθούν στο 80΄ με τον, μετέπειτα παίκτη της «Ένωσης», Καρίμ Ανσαριφάρντ. Ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι ισοφαρίστηκε στο 87΄ με ένα ωραίο σουτ εντός περιοχής ενώ ο Γιώργος Γιακουμάκης πέτυχε ένα γκολ που θα υμνείται για πολλά χρόνια ακόμη πραγματοποιώντας ολική ανατροπή.

Οι συνθέσεις:
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Οσκαρ Γκαρθία): Προτό, Ομάρ, Μποτία, Σισέ, Κούτρης, Ρομαό, Ζιλέ (71′ Ταχτσίδης), Οφόε (58′ Ανσαριφάρντ), Φορτούνης, Πάρντο (79′ Μάριν), Μιραλάς

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Τσιντώτας, Γκάλο, Βράνιες, Τσιγκρίνσκι, Μπακάκης, Σιμόες, Κονέ (72′ Γαλανόπουλος), Μπακασέτας (85′ Γιακουμάκης), Μασούντ, Χριστοδουλόπουλος, Αραούχο (62′ Λιβάγια)

Θυμηθείτε τα γκολ και τις φάσεις εκείνης της «επικής» αναμέτρησης: