ΑΕΚ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πλάνιτς: «Η πρόταση της ΑΕΚ είναι πολύ καλή»

Το πάνω χέρι στη περίπτωση του 30χρονου κεντρικού αμυντικού δείχνει να γίνει η ΑΕΚ, με τον πρόεδρο της Μακάμπι Χάιφα να αντιλαμβάνεται πως δύσκολα θα διατηρήσει τον παίκτη στο δυναμικό της ομάδας.

Ρεπορτάζ από το ynet.co.il, αναφέρει ουσιαστικά πως η προσθήκη του Πλάνιτς στην ΑΕΚ αποτελεί απλώς θέμα χρόνου. Οι «κιτρινόμαυροι» φέρονται να αφήνουν τον παίκτη στη Χάιφα, ενόψει και των δύο παιχνιδιών με τον Ολυμπιακό, καταβάλλοντας στη συνέχεια ένα ποσό μικρότερο από τη ρήτρα. Εαν κάτι τέτοιο δεν γίνει αποδεκτό, η Ένωση θα κάνει δικό της τον Σέρβο πληρώνοντας τη ρήτρα πριν τον επαναληπτικό με τους «ερυρθόλευκους».

Ακόμη ένα ενθαρρυντικό δείγμα για την ΑΕΚ έρχονται από το Ισραήλ, καθώς ο Σέρβος μιλώντας στους συμπαίκτες του ανέφερε πως η πρόταση που έχει από την Ένωση είναι πολύ καλή. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το sport1.maariv.co.il, φαίρεται να είπε πως «Θέλω να παραμείνω στη Χάιφα, αλλά η πρόταση της ΑΕΚ είναι πολύ καλή».Ο πρόεδρος του συλλόγου του μιλώντας με τον πρώην προπονητή Σλόμο Σαράφ, εξέφρασε τη δυσκολία να ανανεώσει ο παίκτης, λόγω της πίεσης από την προσφορά της ΑΕΚ.