ΑΕΚ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΕΚ: Κέρδισε (0-2) την Γκένκ στο πρώτο φιλικό της προετοιμασίας

Με το «δεξί» ξεκίνησε ο Ματίας Αλμέιδα στον πάγκο της ΑΕΚ, αφού στο πρώτο του παιχνίδι στην τεχνική ηγεσία της «Ένωσης» -παρότι φιλικό- κατάφερε να την οδηγήσει στη νίκη.

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε το πρώτο μέρος για την Ένωση, καθώς μόλις στο 3′ και τη πρώτη τελική του αγώνα, σημειώθηκε το 0-1. Ο Μάνταλος με καλή εκτέλεση φάουλ, βρήκε τον Μήτογλου στο ύψος της μικρής περιοχής των Βέλγων, με τον τελευταίο να παίρνει τη κεφαλιά και τον Μουνιόζ στην προσπάθεια απομάκρυνσης να σκοράρει. Στο 33ο λεπτό πάλι από στημένη φάση, ο Μήτογλου έκανε το 0-2. Να σημειωθεί πως ο Βέλγος διαιτητής καταλόγισε πέναλτι υπέρ των γηπεδούχων, με τον Αθανασιάδη να πέφτει στην δεξιά του γωνία και να «κρατά» το μηδέν.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με 11 νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα της ΑΕΚ με τους Χατζηεμμανουήλ, Μισελέν, Μοχαμάντι, Λάτσι, Κορνέζο, Πινέδα, Μουστακόπουλο, Γιούση, Μαχαίρα, Μπότο και Κοσίδη να μπαίνουν στο ματς. Στην επανάληψη η «Ένωση» δεν ανέβασε ρυθμό, αφού κατά βάση αγωνίστηκε με παίκτες της ΑΕΚ Β’. Όσον αφορά το σκορ δεν άλλαξε κάτι με το αποτέλεσμα του παιχνιδιού να παραμένει 0-2 υπέρ των κιτρινόμαυρων.