ΑΕΚ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πινέδα όπως Εντσάμ, καίγεται πριν καν αρχίσει

Άλλο ένα σίριαλ στον πλανήτη ΑΕΚ που είτε εξελιχθεί θετικά (ευχή όλων μας) είτε όχι, έχει καεί πριν καν ξεκινήσει με την τόση υπομονή!

Ο Ορμπελίν Πινέδα είναι ο νούμερο «1» στόχος της ΑΕΚ στο μεταγραφικό παζάρι καθώς αποτελεί ποδοσφαιρική λατρεία του Ματίας Αλμέιδα. Η ποιότητα βέβαια του ποδοσφαιριστή είναι αδιαμφησβήτητη. Ωστόσο ίσως είναι άτοπο να συνεχίζει να επιμένει στην περίπτωσή του η «Ένωση».

Οι πληροφορίες και τα δημοσιεύματα θέλουν την ομάδα που έχει τα δικαιώματά του, τη Θέλτα, να τον κοστολογεί ακριβά και απλησίαστα, όχι μόνο για ΑΕΚ αλλά και για όλο το Ελληνικό πρωτάθλημα. Φαίνεται επίσης πως η επιθυμία του «Δικεφάλου» για δανεισμό δεν βρίσκει πρόσφορο έδαφος.

Άρα, με τα έως τώρα δεδομένα, η ελπίδα είναι να αλλάξει γνώμη η Ισπανική ομάδα και μάλλον να συμφωνήσει σε δανεισμό. Η περίπτωση αυτή όμως απαιτεί αρκετή υπομονή και χρόνο για εξάντληση. Το ερώτημα είναι… τα διαθέτει η ΑΕΚ;

Στο πρόσφατο παρελθόν είχε πραγματοποιηθεί μια ίδια περίπτωση, αυτή του Ολιβιέ Εντσάμ. Στο τέλος του σίριαλ αυτού η Ελληνική ομάδα δεν κατάφερε να τον αποκτήσει και έμεινε εκτεθειμένη στη μεσαία γραμμή. Ευχή όλων να μη ξαναδούμε το ίδιο σκηνικό.