ΑΕΚ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΕΚ: Αποχωρεί άμεσα ο Αλμπάνης από την ομάδα!

Δεν θα συνεχίσει να βρίσκεται στην «Ένωση» ο Έλληνας εξτρέμ μετά και το τέλος του δανεισμού του στον Απόλλων Λεμεσού, όπως αποκαλύπτει το Kitenimerosi.gr!

Ρεπορτάζ: Μιχάλης Ραπτόπουλος-Βαλάντης Αλεξούδης

Ο Χρήστος Αλμπάνης επέστεψε στην ΑΕΚ, μετά από το δανεισμό του στην ομάδα της Κύπρου. Εκεί μάλιστα στέφθηκε πρωταθλητής με την ομάδα του Απόλλων Λεμεσού. Σε 29 αγώνες πέτυχε 5 γκολ και μοίρασε 1 ασίστ.

Ο δανεισμός του τελείωσε και ο ποδοσφαιριστής ανήκει ξανά στην ΑΕΚ. Κάτι που, όπως φαίνεται, θα αλλάξει σύντομα. Ασφαλείς πληροφορίες και ρεπορτάζ του kitenimerosi.gr θέλουν τον Έλληνα εξτρέμ μακριά από την «Ένωση».

Ο ίδιος φαίνεται πως δεν είναι ο τύπος του ποδοσφαιριστή στα άκρα της επίθεσης που επιθυμεί ο Ματίας Αλμέιδα. Αυτό έχει ως συνέπεια, ο Χρήστος Αλμπάνης να ψάχνει ήδη το μέλλον του μακριά από την ΑΕΚ.

Πιθανοί προορισμοί του ποδοσφαιριστή είναι η Κύπρος, η Πολωνία αλλά και άλλες ομάδες της Ελλάδος που δεν αποκλείεται να ενδιαφερθούν για εκείνον. Το μόνο βέβαιο είναι πως δεν θα του δοθεί άλλη ευκαιρία στο «Δικέφαλο».

Θυμίζουμε πως ο Χρήστος Αλμπάνης μεταγράφηκε στην ΑΕΚ το καλοκαίρι του 2018 ενώ μέχρι πέρυσι, που παραχωρήθηκε δανεικός, μέτρησε σε 80 συμμετοχές 7 γκολ και 5 ασίστ. Αριθμός που σίγουρα δεν εντυπωσιάζει κανένα νέο προπονητή.