ΑΕΚ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΕΚ: Επιμένει και περιμένει για Σάντος, δεν ασχολείται με εναλλακτικές για την ώρα

Η «Ένωση» θέλει να εξαντλήσει κάθε πιθανότητα πρόσληψης του Πορτογάλου τεχνικού και μετά να ασχοληθεί με οποιοδήποτε άλλο όνομα προπονητή!

Στην ΑΕΚ αναμένουν τις τελικές εξελίξεις στο κομμάτι του προπονητή με το χρίσμα του καταλληλότερου να έχει δοθεί στον Φερνάντο Σάντος. Ο Πορτογάλος τεχνικός ωστόσο θα οδηγήσει, όπως φαίνεται, την εθνική του ομάδα στα τελικά του Μουντιάλ  στο Κατάρ.

Το εμπόδιο της Β. Μακεδονίας, όπως είναι λογικό, θα ξεπεραστεί εύκολα ή δύσκολα και μένει να δούμε τι θα γίνει μετέπειτα. Στην Πορτογαλία δεν έχουν δείξει σημάδια πως επιθυμούν να πράξουν μια αλλαγή προπονητή κι ούτε ο ίδιος ο Φερνάντο Σάντος θα ήθελε να αποχωρήσει εφόσον πάρει την πρόκριση.

Στην ΑΕΚ, ο Δημήτρης Μελισσανίδης, θεωρεί τον πρώην «Κιτρινόμαυρο» τεχνικό τον ιδανικό για το νέο ξεκίνημα που θα συνδυαστεί με την είσοδο στην «Αγιά Σοφιά-OPAP ARENA». Αυτός είναι κι ο λόγος που στην «Κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ κάνουν υπομονή και εξαντλούν κάθε πιθανότητα.

Δεν ασχολούνται ακόμη με καμία εναλλακτική ενώ θα παλέψουν να πάρουν την υπογραφή του Φερνάντο Σάντος ακόμη κι αν χρειαστεί να τον «χάσουν» για πάνω από ένα μήνα το χειμώνα στο Μουντιάλ. Άλλωστε εκείνη την περίοδο το πρωτάθλημα θα έχει διακοπεί.