ΑΕΚ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Κριχόβιακ δεν θέλει ούτε το καλοκαίρι να επιστρέψει στη Ρωσία

Το κεφάλαιο Ρωσία φαίνεται πως έχει κλείσει οριστικά για τον  Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες δεν επιθυμεί να επιστρέψει ούτε μετά το καλοκαίρι. 

Όπως αναφέρει και δημοσίευμα του «SportFm», ο Πολωνός μέσος δεν είναι διατεθειμένος να συνεχίσει την καριέρα του στην Κράσνονταρ, με την οποία έχει συμβόλαιο έως το 2024, γεγονός που είναι υπέρ της ΑΕΚ ώστε να τον κρατήσει και μετά τα πλέι-οφ.

Το Πολωνικό μέσο «mecze24.pl» αναφέρει πως ο ποδοσφαιριστής ψάχνει τρόπο να λύσει από τώρα το συμβόλαιό του με την Κράσνονταρ. Μπορεί ο Κριχόβιακ να μην έχει φορέσει ακόμη την φανέλα του δικεφάλου, όμως αναμφίβολα μιλάμε για μια από τις σημαντικότερες προσθήκες των τελευταίων ετών και ήδη εστιάζουν στην ΑΕΚ πως θα μπορέσουν να τον κρατήσουν και μετά το καλοκαίρι. 

Για να παραμείνει βέβαια στην ΑΕΚ ο παίκτης η ομάδα πρέπει να τον «ψήσει» στο διάστημα που θα παραμείνει εδώ, ενώ παράλληλα να του γίνει μια πολύ δελεαστική οικονομική πρόταση, δεδομένου πως το καλοκαίρι θα είναι ελεύθερος και θα προσελκύσει αρκετές προτάσεις.