Uncategorized

Θωμάς Μαύρος; ”’Να χειροκροτήσουμε την ομάδα της ΑΕΚ, ήταν πρωτάρα στο Champios League” (VIDEO)

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για τον θρύλο της ΑΕΚ Θωμά Μαύρο, στην Νέα Φιλαδέλφεια.

Αφιερωμένη στην Θωμά Μαύρο, ήταν η αποψινή εκδήλωση στην Νέα Φιλαδέλφεια. Δίπλα του, βρέθηκαν για ακόμα μια φορά μεγάλοι άσσοι του παρελθόντος με σκοπό να τον τιμήσουν για τα όσα πρόσφερε στην οικογένεια της ΑΕΚ. Την εκδήλωση, συντόνισε ο Γιάννης Μπίλιος, ο οποίος ”έδωσε” και την και την καλύτερη ατάκα της βραδιάς. ”Έναν Μαύρο είχαμε να μας στέλνει στο σχολείο ευτυχισμένους”.

Είχαν προηγηθεί βέβαια, τα λόγια του ίδιου του Θωμά Μαύρο ο οποίος μεταξύ άλλων δήλωσε: ”Να χειροκροτήσουμε την ομάδα της ΑΕΚ. Ήταν… πρωτάρα στο Champions League, έμαθε πολλά”. Δηλώσεις έκανε και ο πρόεδρος της ΑΕΚ κ. Βαγγέλης Ασλανίδης: ”Συγχαρητήρια σε όλους όσοι διοργάνωσαν αυτήν τη βραδιά. Είναι ξεχωριστό μέλος της «κιτρινόμαυρης» οικογένειας. Ο Θωμάς έπαιξε τίμια. Δεν… βούτηξε, δεν συμπεριφέρθηκε ανέντιμα. Είναι το κυρίαρχο στην προσωπικότητα του και στην ιδεολογία της ΑΕK”.

Το παρών στην εκδήλωση έδωσε από πλευράς ΠΑΕ ο Ευάγγελος Ασλανίδης, από την Ερασιτεχνική ο πρόεδρος Αλέξης Αλεξίου, αλλά και οι παλαίμαχοι Μίμης Δομάζος, Χρήστος Αρδιζογλου, Στέλιος Σεραφείδης, Μιχάλης Συμιγδαλάς, Τάσος Κωνσταντίνου, Ηλιας Ατματσιδης. Εκεί ήταν και ο Παναγιώτης Τσιντώτας.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});