ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΕΚ-Άρης: Ένταση μετά το τέλος της αναμέτρησης-«Πέσιμο» μπράβων στους παίκτες της ΑΕΚ

Η αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Άρη είχε πολύ ένταση από την αρχή του παιχνιδιού, όταν το παιχνίδι ολοκληρώθηκε η ένταση αυτή συνεχίστηκε με τους ανθρώπους της ΑΕΚ να δέχονται τραμπουκισμούς. 

Οι άνθρωποι του Άρη, πριν καν ολοκληρωθεί το παιχνίδι, την «έπεσαν» στους ανθρώπους της ΑΕΚ. Από το πρώτο ημίχρονο μάλιστα, οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να δυναμιτίσουν το κλίμα, ενώ το γήπεδο μετατράπηκε σε ζούγκλα όταν ο Ισπανός διαιτητής πήρε πίσω το πέναλτι «φάντασμα» που πήγε να δώσει. Όλος ο πάγκος του Άρη ούρλιαζε και φώναζε χωρίς καμία αιτία.

Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ και οι υπεύθυνοι της ομάδας δεν προκάλεσαν στιγμή, όμως οι «φιλόξενοι» γηπεδούχοι πριν ο διαιτητής σφυρίξει τη λήξη της αναμέτρησης, έτρεξαν από τον πάγκο του Άρη και την «έπεσαν» στους παίκτες του «δικεφάλου». Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ προσπάθησαν να υπερασπιστούν τους εαυτούς τους μόνοι τους, ενώ εκτός από τον τραμπουκισμό που δέχθηκαν από τους «γνωστούς-άγνωστους», σημειώθηκαν επεισόδια και μεταξύ ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ και του Άρη.