ΑΕΚ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λουτσέσκου: « Προσέγγιση μικρής ομάδας από την ΑΕΚ, καμία διαφορά από τις χαμηλότερες ομάδες της κατάταξης»

Ο  Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ ξαναχτυπα! Με το σπουδαιότερο που είχε να επιδείξει στο αποψινό παιχνίδι να είναι  μια τελική(;) που βρήκε στο δοκάρι και την Ένωση να έχει βρεθεί τρείς φορές μια ανάσα από το γκολ (πέτυχε βέβαια ένα, το οποίο ακυρώθηκε για … χιλιοστά), στη κάμερα της COSMOTE TV έκανε λόγω για «small AEK»!

Αναλυτικά τα λόγια του Λουτσέσκου:

Σχετικά με το εαν λειτούργησε το αγωνιστικό του πλάνο: «Όχι. Ήταν το πρώτο παιχνίδι. Ειλικρινά ήταν ένα δύσκολο ματς. Δεν περίμενα τέτοια προσέγγιση από την ΑΕΚ. Ήταν μία προσέγγισης μικρής ΑΕΚ . Δεν είδα καμία διαφορά με τις ομάδες πιο χαμηλής κατάταξης, τις πιο μικρές ομάδες, που έρχονται να παίξουν αμυντικά. Νομίζω και γενικά η προσέγγιση της ΑΕΚ ήταν να σπαταλήσει χρόνο, να κάνει φάουλ αλλά ΟΚ η πίεση είναι σε αυτούς, στους παίκτες της ΑΕΚ. Εάν σκοράρουμε ένα τέρμα στη ρεβάνς θα περάσουμε εμείς».

Σχετικά με τη κόπωση της ομάδας: «Έπρεπε να διαχειριστούμε την κόπωση από τα προηγούμενα παιχνίδια. Στο α’ μέρος είχαμε την υπεροχή. Μας κόστισε λίγο ο ενθουσιασμός προς το τέλος. Στο β’ μέρος είχαμε πολλές διακοπές και πολύ χαμηλότερο βαθμό. Επιμένω να λέω πως η πίεση είναι στην ΑΕΚ».