ΑΕΚ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μπλάνκο: «Αγαπώ πολύ την ΑΕΚ, πάντα θα είναι στην καρδιά μου»

Ο Ίσμαελ Μπλάνκο έκλεισε τα 39 του χρόνια και παραχώρησε συνέντευξη για την καριέρα του στην ΑΕΚ, με τον ίδιο να αναφέρει την αγάπη που έχει για τον σύλλογο.

Πιο συγκεκριμένα, ο αγαπημένος «Ζορό» των φίλων της ΑΕΚ ήρθε τον Αύγουστο του 2007 για την ΑΕΚ και παρέμεινε στην «Ένωση» μέχρι το καλοκαίρι του 2011. Ενώ στη συνέντευξη που παραχώρησε αναφέρεται από την πρώτη μέρα και την άφιξη του στο αεροδρόμιο έως την τελευταία, ενώ μιλάει και για το νέο γήπεδο της ομάδας.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Έγινε μία πρόταση για να έρθω στην Ελλάδα. Πολύ γρήγορα φτάσαμε σε συμφωνία. Όταν έφτασα στο αεροδρόμιο, με εντυπωσίασε ο κόσμος. Ήξερα ότι πρόκειται για μεγάλο κλαμπ, αλλά όχι σε τέτοιον βαθμό, με τόσους φανατικούς οπαδούς. Η σχέση μας από εκείνη την ημέρα κι έπειτα είναι γνωστή. Υπάρχει αγάπη ανάμεσα στον ‘Ζορό’ και την ΑΕΚ, τη νούμερο ένα ομάδα για εμένα στην Ελλάδα.

Θυμάμαι τα πάντα. Τα ντέρμπι, τους οπαδούς, τις προπονήσεις, το ΟΑΚΑ. Πάντοτε σκέφτομαι την ΑΕΚ. Την αγαπώ πολύ. Είτε στην Ελλάδα, είτε σε άλλα μέρη του κόσμου, πάντα θα βρω έναν οπαδό της ΑΕΚ που θα με θυμάται. Αυτό για μένα είναι πολύ όμορφο. Με γεμίζει.

Από αυτά τα τέσσερα χρόνια, απόλαυσα κάθε στιγμή. Και τα τέσσερα ήταν υπέροχα. Κάθε χρόνος ήταν διαφορετικός, αλλά πάντοτε τον απολάμβανα στον μέγιστο βαθμό.

Φυσικά και βλέπω τα παιχνίδια της ΑΕΚ. Μακάρι να κερδίσει τον ΠΑΟΚ. Τον τελευταίο χρόνο τα έβλεπα όλα και στο κύπελλο και στο πρωτάθλημα. Υπάρχουν πολλοί καλοί ποδοσφαιριστές, αλλά επειδή μου αρέσουν κυρίως οι επιθετικοί, ξεχωρίζω τον Αραούχο και τον Ανσαριφάρντ.

Επισκέφτηκα το γήπεδο της ΑΕΚ πριν 2 χρόνια. Είναι πολύ εντυπωσιακό. Θα κάνει την ΑΕΚ πιο δυνατή. Θα έχει και εξαιρετική ακουστική. Οι αντίπαλοι που θα παίζουν εκεί θα νιώθουν την πίεση. Θέλω να τελειώσει και να το επισκεφτώ, για να δω κάποιον αγώνα της. Θα ήταν πολύ ωραίο.

Όσο για τους οπαδούς, σε κάθε ευκαιρία θέλω να τους λέω ένα μεγάλο ‘ευχαριστώ’. Νιώθω ευγνώμων για το σεβασμό, την υποστήριξη και την αγάπη που μου χάρισαν και μου χαρίζουν ακόμη.

Πάντα θα είναι στην καρδιά μου, μαζί με την ΑΕΚ!».