Uncategorized

Βοηθήστε την ΜΑΝΑ ΑΕΚ με την αγορά μιας μπλούζας!

Αποτέλεσμα εικόνας για ερασιτεχνικη αεκ

Με μια πολύ απλή κίνηση, και συνάμα πολύ σημαντική μπορείτε να δώσετε πνοή στα ερασιτεχνικά τμήματα της Α.Ε.Κ. Μια οπαδική σελίδα του Δικεφάλου βοηθά έμπρακτα τα τμήματα του ερασιτέχνη και διαθέτει οπαδικά μπλουζάκια.


Περισσότερες πληροφορίες στην δημοσίευση:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Τα λόγια μας γίνονται πράξεις.. Αλλά δεν τελειώσαμε! Η παραλαβή έγινε και είμαστε έτοιμοι για να ξεκινήσουμε την διάθεση προς το κοινό της σελίδας! Η τιμή της Μπλούζας ανέρχεται στα 10€ και τα κέρδη θα δοθούν σε Ερασιτεχνικά τμήματα της Μάνας ΑΕΚ. Πριν ξεκινήσει η διάθεση να ενημερώσουμε πως η ποιότητα της Μπλούζας είναι εξαίσια με απόλυτο σεβασμό στα λεφτά που δίνεται και φυσικά σεβασμό στην Original 21 δείχνοντας έμπρακτα πως εμείς δεν θέλουμε κέρδη μέσα από την ΑΕΚ μας! Αλλά την ΑΕΚ μας ΨΗΛΑ Και το μοναδικό κέρδος ένας υγιέστατος οργανισμός με νίκες και τρόπαια. Η διάθεση της Μπλούζας θα γίνει επαγγελματικά όπως αρχίσαμε το πρότζεκτ έτσι θα τελειώσει. Για να τις προμηθευτείτε θα πρέπει να περάσετε από το Bail Cafe που βρίσκεται στην Νέα Ιωνία με διεύθυνση Πεύκων 25 και εκεί θα παραδώσουμε και θα έχουν στην διάθεση τους και τα 100 μοναδικά κομμάτια που έχουμε εκδώσει. Για να τις προμηθευτείτε λοιπόν θα έρχεστε σε επικοινωνία με εμάς ώστε να ενημερώνουμε και θα περνάτε από το μαγαζί ονομαστικά να τις παραλάβετε! Τα λεμε Πεύκων 25 Νέα Ιωνία στο Bail Cafe ! Μόνο ΑΕΚ ????????????
Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη AEK ULTRAS – OLD SCHOOL ???? (@aekultrasoldschool) στις 17 Σεπ, 2019 στις 11:19 πμ PDT