SUPERLEAGUE, ΕΛΛΑΔΑ, ΚΟΣΜΟΣ

Σούπερ Λιγκ: Δύσκολες έξοδοι για Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ- Το πρόγραμμα της Τετάρτης 15/12

Αγωνιστική δράση μέσα στην εβδομάδα για τις Ελληνικές ομάδες και η 14η αγωνιστική συνεχίζεται σήμερα 15/12 με τρεις σημαντικούς αγώνες!

Η τρέχουσα αγωνιστική ξεκίνησε εχθές, Τρίτη 14/12, με την επικράτηση του Αστέρα Τρίπολης κόντρα στον Παναιτωλικό (1-0). Συνεχίζεται σήμερα με τρεις αναμετρήσεις. Ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στο Περιστέρι κόντρα στον, πάντα επικίνδυνο, Ατρόμητο.

Η ομάδα του Γιώργου Παράσχου βρίσκεται μόλις στη 13η θέση αλλά αναζητάει μια νίκη που θα σημάνει την αντεπίθεση στην προσπάθεια να μην μπει σε μπελάδες υποβιβασμού. Από την άλλη ο κουρασμένος Ολυμπιακός θέλει να κρατήσει ή και να αυξήσει τη διαφορά που έχει από την δεύτερη ΑΕΚ.

Τα βλέμματα θα τραβήξει και το ντέρμπι της τρίτης θέσης ανάμεσα σε ΠΑΣ Γιάννινα και ΠΑΟΚ στο γήπεδο των «Ζωσιμάδων». Αμφότερες οι ομάδες έχουν από 22 βαθμούς. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης βρίσκεται σε κρίση και θέλει οπωσδήποτε τη νίκη για να βγει από την εσωστρέφεια.

Η άλλη αναμέτρηση είναι αυτή ανάμεσα στη ΠΑΣ Λαμία και το Βόλο ΝΠΣ. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στη 12η θέση με 10 βαθμούς ενώ οι φιλοξενούμενοι στην 9η θέση με 14 βαθμούς. Πρόκειται για έναν αγώνα που θα έχει ένταση καθώς και οι δύο ομάδες καίγονται για το τρίποντο.

Η τέταρτη σημερινή αναμέτρηση, ανάμεσα σε Απόλλων Σμύρνης και Παναθηναϊκό, αναβλήθηκε λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού. Αύριο Πέμπτη ολοκληρώνεται η αγωνιστική με τις αναμετρήσεις ΟΦΗ-Άρης και Ιωνικός-ΑΕΚ.