ΑΕΚ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΕΚ: Αρέσει ο Σάλιακας

Μπορεί η «Ένωση» να κοιτά παίκτες για τα χαφ και την θέση του κεντρικού αμυντικού για την ενίσχυση της τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, όμως οι άνθρωποι της ΑΕΚ τσεκάρουν παίκτες και για το καλοκαίρι. 

Ένας από αυτούς τους παίκτες, σύμφωνα και με σημερινό δημοσίευμα της «Ώρας τον Σπορ», είναι ο Μανώλης Σάλιακας του ΠΑΣ Γιάννενα. Ο 25χρονος δεξιός μπακ μετράει φέτος 14 συμμετοχές, 1 γκολ και 2 ασίστ και το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται στο τέλος της σεζόν. Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που έχει συνεργαστεί με τον Αργύρη Γιαννίκη, με τον Ελληνογερμανό προπονητή να είναι αυτός ο οποίος ανέδειξε τον Σάλιακα στον περσινό ΠΑΣ.

Ο Έλληνας μπακ μπορεί από 1/1/2022 να συμφωνήσει για το καλοκαίρι ως ελεύθερος με όποια ομάδα επιθυμεί αφού δεν έχει ανανεώσει το συμβόλαιό του με τους Ηπειρώτες. Η ΑΕΚ έχει στα υπόψιν της τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή μιας και στη συγκεκριμένη θέση συμβόλαιο έχουν οι Μισελέν και Ρότα, με τους Μπακάκη και Ντατσένκο να μην υπολογίζονται.

Ο Μανώλης Σάλιακας ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Εργοτέλη και γρήγορα μετακόμισε σε αυτές του Ολυμπιακού, με την ομάδα του Πειραιά να του προσφέρει το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο. Έχει αγωνιστεί σε Καρμιώτισσα , Χανιά, Λαμία και ΠΑΣ Γιάννενα, ενώ έχει και 2 συμμετοχές με τη φανέλα της Εθνικής ομάδας.