ΑΕΚ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στη λίστα της ΑΕΚ ο Μπαρμπόσα

Ο Ντανίλο Μπαρμπόσα βρίσκεται ψηλά στη μεταγραφική λίστα της ΑΕΚ για τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, με τον Βραζιλιάνο μέσο να ανήκει στη Γαλλική Νις. 

Ο Βραζιλιάνος μέσος όπως προαναφέρθηκε ανήκει στη Νις αλλά αγωνίζονταν ως δανεικός στην Παλμέιρας, με την οποία θα αγωνίζεται ως τις 31 Δεκεμβρίου. Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, μόλις ολοκληρωθεί ο δανεισμός του θα επιστρέψει στη Γαλλία, όπου θα δρομολογηθεί εκ νέου η παραχώρηση του από τη Νις. Ο Μπαρμπόσα ήταν στα βασικά πλάνα του Αμπέλ Φερέιρα αφού μετράει 30 συμμετοχές, 1 γκολ και 2 ασίστ, ενώ έπαιξε και σε 7 ματς του Κόπα Λιμπερταδόρες, ανάμεσα στα οποία και 38 λεπτά στον τελικό με τη Φλαμένγκο, όπου η ομάδα του επικράτησε 2-1. Όμως δεν θα καταβάλει την ρήτρα του που ανέρχεται στα 6,5 εκατομμύρια ευρώ.

Ο 25χρονος διακρίνεται για τις ανασταλτικές του αρετές, αλλά έχει και δυνατότητα να βγάζει αρκετά καλά μπροστά την ομάδα του. Μεταξύ άλλων έχει αγωνιστεί σε Μπράγκα, Βαλένθια, Μπενφίκα, Σταντάρ Λιέγης και Νις. Ο παίκτης εκπροσωπείται από το γραφείο του Φεντερίκο Παστορέλο, με το οποίο έχει συνεργαστεί και στο παρελθόν η ΑΕΚ καθώς ήταν ατζέντης του Μάρκο Λιβάγια.