ΑΕΚ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΕΚ: Συναντήθηκαν με Αυστριακό ατζέντη οι Κονέ-Παπαδημητρίου, σενάριο για Φούντα!

Οι δύο υπεύθυνοι του μεταγραφικού σχεδιασμού της «Ένωσης» είχαν προ ημερών συνάντηση που ίσως και να σχετίζεται και με την περίπτωση του Έλληνα παίκτη!

Η ΑΕΚ επιθυμεί να ενισχυθεί στοχευμένα στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου που πλησιάζει. Είναι φυσιολογικό οι Παναγιώτης Κονέ και Γιάννης Παπαδημητρίου να ψάχνουν από τώρα τις λύσεις και να πραγματοποιούν ήδη επαφές.

Οι δύο τους είχαν, προ ημερών σύμφωνα με την εφημερίδα «Ώρα των Σπορ», ταξίδι εκτός συνόρων όπου συναντήθηκαν με τον Μαξ Χάγκμαϊρ. Πρόκειται για Αυστριακό ατζέντη όπου εκπροσωπεί και τον Τσίτσαν Στάνκοβιτς.

Κάποιες ανεπιβεβαίωτες, έως τώρα, φήμες θέλουν τη σύνδεση αυτής της συνάντησης με την περίπτωση του Ταξιάρχη Φούντα. Ο ίδιος είχε αποχωρήσει από την ΑΕΚ μετά τον υποβιβασμό της ομάδας και έκτοτε έχει ακουστεί ξανά το όνομά του για μια πιθανή επιστροφή του.

Το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή με τη Ραπίντ Βιέννης λήγει το καλοκαίρι και δεν φαίνεται να υπάρχει διάθεση, από πλευράς ποδοσφαιριστή, για ανανέωση. Ο Ταξιάρχης Φούντας διανύει μια καταπληκτική σεζόν μετρώντας σε 25 αγώνες 10 γκολ και 3 ασίστ. Ο ίδιος στο παρελθόν έχει δηλώσει πως επιθυμία του θα ήταν να φορέσει ξανά τα «Κιτρινόμαυρα».