Uncategorized

Ο Σμάιχελ αυτοπροτείνεται για διευθυντής ποδοσφαίρου στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ο Πέτερ Σμάιχελ εξέφρασε την άποψη ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πρέπει να προσλάβει διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος και υποστήριξε ότι αυτός θα ήταν κατάλληλος για να αναλάβει.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Ο Ζοζέ Μουρίνιο απολύθηκε, ο Όλε Γκούναρ Σόλσιερ προσελήφθη και ο Πέτερ Σμάιχελ υποστηρίζει ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χρειάζεται τώρα διευθυντή στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Ο Δανός που έζησε ένδοξες στιγμές με τους “κόκκινους διάβολους” στο παρελθόν δήλωσε ότι ο ίδιος θα ήταν κατάλληλος για να αναλάβει τη θέση.
“Σκέφτομαι να προτείνω τον εαυτό μου. Νομίζω ότι είναι μια πολύ καλή ιδέα για τη Γιουνάιτεντ ένα τέτοιο πόστο. Ειλικρινά θέλω να ασχοληθώ ξανά με το ποδόσφαιρο από κάποιο πόστο. Ξέρω ότι έχω μεγαλώσει, αλλά η ζωή μου έχει εξελιχθεί με διαφορετικό τρόπο από τότε που αποσύρθηκα από τη δράση. Το πιο σημαντικό είναι να αποκτήσει πίσω η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την κουλτούρα της και την ταυτότητά της. Θέλω να δω στην ομάδα κάποιον που έχει περάσει από αυτή και να της φέρει κάτι από την εποχή του Σερ Άλεξ. Θα σκεφτώ τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά και θα λάβω απόφαση για το τι θα κάνω” δήλωσε ο Σμάιχελ στο BBC.
Ο 55χρονος Δανός έπαιξε σε 339 αγώνες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από το 1991 μέχρι το 1999. Κατέκτησε πέντε πρωταθλήματα, ένα Λιγκ Καπ, ένα Champions League, τρία FA Cup, δύο UEFA Σούπερ Καπ και πέντε Σούπερ Καπ Αγγλίας.
Πηγή: sport24.gr