ΑΕΚ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Συνεχίζεται και αυτή την εβδομάδα η διάθεση των διαρκείας-Πάνω από 15 χιλιάδες έχουν «φύγει»

Την Παρασκευή 24/09 λήγει η προθεσμία για τους φίλους της Ένωσης που θέλουν να προμηθευτούν εισιτήριο διαρκείας.

Μετά την εξαιρετική, για πάνω από μια ώρα παιχνιδιού, εμφάνιση στη Κρήτη και τη διαιτητική «σφαγή» υπέστη από τον Φωτιά και τη διαιτητική ομάδα, ο κόσμος φαίνεται να συσπειρώνεται κοντά στην ομάδα όλο και περισσότερο. Συγκεκριμένα, σήμερα έφυγαν πάνω από 250 εισητήρια και η συνολική διάθεση ξεπέρασε τις 15.000. Έτσι φαίνεται και έμπρακτα η διάθεση στήριξης του κόσμου, την τελευταία χρόνια που η Ένωση θα είναι μακριά απ’ το σπίτι της.

Αναλυτικά η τελευταία ανακοίνωση της ΠΑΕ για την παράταση των διάρκειας:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει ότι, λόγω της τεράστιας ζήτησης από τους φίλους της ομάδας, ειδικά τις τελευταίες ημέρες κατά τις οποίες έχει καταρριφθεί κάθε ρεκόρ, δίνεται παράταση στη διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της σεζόν 2021-22 από τη Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου έως και την Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου.

Η πώληση θα γίνεται από το τμήμα εισιτηρίων διαρκείας στο ΟΑΚΑ (κάτω από τη θύρα των επισήμων), Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 10:00 έως τις 18:00. Την Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου, λόγω του εντός έδρας αγώνα με τον ΠΑΣ Λαμία το τμήμα εισιτηρίων διαρκείας θα λειτουργήσει μέχρι τις 15.00».