ΑΕΚ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Επαφή ΑΕΚ-Μαϊκόν, ψημένος ο παίκτης!

Οι «κιτρινόμαυροι» δεν σκοπεύουν να σταματήσουν τις μεταγραφές σε αυτή του Μιλάντ Μοχαμαντί και έχουν έρθει σε επαφή με τον πολύπειρο στόπερ, ο οποίος δείχνει θετικός!

Μεταγραφές συνέχεια αναμένεται στον Δικέφαλο. Οι υπεύθυνοι της ομάδας έχουν αποφασίσει να θωρακίσουν την ομάδα σε ακόμα μια θέση όπως αυτή του κεντρικού αμυντικού.

Η Ένωση δείχνει να έχει αποφασίσει να ενισχυθεί και στο κέντρο της άμυνας αν αυτό είναι δυνατόν με βασική επιλογή. Μια τέτοια είναι ο Μαϊκόν. Ο παίκτης είναι ακόμα ελεύθερος και ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και οι «κιτρινόμαυροι» ήρθαν σε επαφή μαζί του.

Ο Βραζιλιάνος, σύμφωνα με πληροφορίες του kitenimerosi.gr, έδειξε θετικός στο να αγωνιστεί με τα κιτρινόμαυρα και πλέον ο Δικέφαλος οφείλει να αποφασίσει αν θέλει να μπει σε τελικές συζητήσεις μαζί του.

Ο υψηλόσωμος στόπερ με λαμπρή καριέρα σε Τουρκία με Γαλατά και Πορτογαλία με Πόρτο, ήδη έχει κάνει την έρευνά του για τον υποψήφιο επόμενο σταθμό του. Έχει έρθει σε επαφή με τον Νορντίν Αμραμπάτ, αφού διατηρούν πολύ καλές σχέσεις. Ο Μαροκινός έχει διαμηνύσει στον Βραζιλιάνο τα καλύτερα για το κλίμα, τον κόσμο και τη ζωή στην Αθήνα.

Πλέον μένει να δούμε αν θα κάνει ακόμα μια μεγάλη κίνηση η ομάδα, φέρνοντας έναν πολύπειρο αμυντικό για να «δέσει» ακόμα περισσότερο την άμυνά της!