ΑΕΚ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΕΚ: Ενδιαφέρεται για Φεράρι- Την πιέζει ο χρόνος!

Η «Ένωση» δεν σταματάει την μεταγραφική ενίσχυση και προσπαθεί να κάνει δικό της και τον μπακ του Βόλου όπου έπαιξε αντίπαλος στο χθεσινό φιλικό!

Η ΑΕΚ καλύπτει επάξια πλέον τα κενά που υπήρχαν στο ρόστερ και τις αδυναμίες που είχαν δημιουργηθεί από κακές επιλογές ποδοσφαιριστών. Η μεταγραφή του Στίβεν Ζούμπερ, η επικείμενη απόκτηση του Ντάρκο Γέφτιτς είναι δύο τρανταχτά σημάδια της ενίσχυσης που επιχείρησε η «Κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ.

Μια ανορθογραφία της τελευταίας στιγμής φαίνεται πως εντόπισαν οι άνθρωποι του «Δικεφάλου» στη θέση του αριστερού οπισθοφύλακα. Ο Μάριο Μιτάι ίσως είναι νωρίς να αναλάβει χρέη βασικού και αναντικατάστατου όπως έχει δείξει ενώ ο Εχσάν Χατζισαφί δεν αποτελεί μια τόσο έμπιστη λύση.

Γι΄ αυτό το λόγο, σύμφωνα με δημοσίευμα του sport 24, υπάρχει έντονο ενδιαφέρον για τον παίκτη του Βόλου Φράνκο Φεράρι. Αν η ΑΕΚ επιθυμεί να τον κάνει δικό της όμως πρέπει να βιαστεί καθώς την Τρίτη τελειώνει η μεταγραφική περίοδος.

Θυμίζουμε πως ο 29χρονος Αργεντινός συνδέθηκε άμεσα με την ομάδα του Παναθηναϊκού καθώς φαινόταν πως θα πάρει μεταγραφή για εκεί αλλά ακόμη και από το ρεπορτάζ του «τριφυλλιού» φαίνεται πως χαλάει η υπόθεσή του.