Uncategorized

Τα ”συν” και τα ”πλην” μιας πιθανής επιστροφής του Κονέ

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Το όνομα του Παναγιώτη Κονέ, έχει επιστρέψει στην μεταγραφολογία της ΑΕΚ. Είναι γεγονός πως, μετά τις δηλώσεις του στον τηλεοπτικό σταθμό του Open Tv όπου ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Ντέμη Νικολαΐδη, αποθεώθηκε από μια πολύ μεγάλη μερίδα κόσμου της ”ένωσης”.

Την επιστροφή του παίκτη, επιθυμεί πολύ ο Νίκος Λυμπερόπουλος διότι πιστεύει πως ο χαρακτήρας  του θα βοηθούσε πολύ εντός αποδυτηρίων. Και αυτό είναι γεγονός, αν αναλογιστεί κανείς πως πέρσι συνέβαλε τα μέγιστα στο κλίμα της ομάδες με την παρουσία του.

Ωστόσο, αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία, είναι η άποψη του Δημήτρη Μελισσανίδη, ο οποίος έβαλε βέτο το καλοκαίρι, όταν ο Κονέ προκειμένου να πάρει μεγαλύτερη αποζημίωση από την Ουντινέζε καθυστέρησε επιδεικτικά την απάντηση του προς την ΑΕΚ.

Το αρνητικό στοιχείο της υπόθεσης, είναι ότι ο Κονέ έχει περίπου 8 μήνες να αγωνιστεί σε επίσημο παιχνίδι. Όλο αυτό το διάστημα, κάνει προπονήσεις στις εγκαταστάσεις του Άγιου Κοσμά, αλλά σίγουρα πρόκειται για πολύ μεγάλο ρίσκο καθώς την περασμένη χρονιά όταν και γύρισε στην ΑΕΚ του πήρε 3 μήνες για να ”συνέλθει” αγωνιστικά.

Τώρα τα πράγματα είναι ακόμα πιο δύσκολα διότι ο χρόνος που έχει μείνει εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων είναι πολύ μεγαλύτερος. Η λογική λέει πως αν γίνει τελικά κάποια κίνηση για την επιστροφή του στην ομάδα, τότε ο Κονέ θα βοηθήσει αρχικά στο κλίμα των αποδυτηρίων και στην συνέχεια σιγά σιγά θα προσπαθήσει να είναι έτοιμος για την επόμενη ποδοσφαιρική χρονιά.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});