ΑΕΚ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΕΚ: Πρότεινε Μάριν ο Μιλόγεβιτς, ενδιαφέρει η περίπτωσή του!

Έναν παίκτη που γνωρίζει από τον Ερυθρό Αστέρα φαίνεται πως πρότεινε ο Σέρβος τεχνικός με τον πρώην «ερυθρόλευκο» να ενδιαφέρει την «Ένωση»!

Μετά την ήττα-σοκ από τη Βελέζ οι άνθρωποι της ΑΕΚ ανέβασαν κι άλλο ρυθμούς ώστε να καλύψουν τα τελευταία κενά στο ρόστερ. Ήδη υπάρχει μεγάλη κουβέντα για την απόκτηση δεξιού μπακ ενώ εξετάζονται διάφοροι παίκτες, κυρίως για τα αριστερά της επίθεσης. Ακόμη μια θέση που θέλει να αποκτήσει ακόμη έναν παίκτη η «Ένωση» είναι και στα χαφ στη θέση «8» όπου ψάχνει κάποιον με χαρακτηριστικά οργανωτή.

Φαίνεται πως ενεργό ρόλο στις περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που κοιτάζουν οι υπεύθυνοι των «Κιτρινόμαυρων» έχει κι ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς. Ο Σέρβος τεχνικός πρότεινε έναν γνώριμο στην Ελλάδα παίκτη, τον Μάρκο Μάριν. Τα προηγούμενα χρόνια είχε αγωνισθεί με τη φανέλα του Ολυμπιακού ενώ μετέπειτα συνεργάστηκε με τον Μιλόγεβιτς στον Ερυθρό Αστέρα. Μαζί του μάλιστα ο Γερμανός ποδοσφαιριστής έκανε την πιο παραγωγική του χρονιά καθώς σε 77 ματς πέτυχε 13 γκολ ενώ μοίρασε 26 ασίστ. Μετέπειτα πήρε μεταγραφή στην Αλ Αχλί όπου της κόστισε 2.500.000 ευρώ.

Το βιογραφικό του Μάρκο Μάριν είναι γνωστό και πλούσιο. Στα 18 του έκανε το πρώτο του μεγάλο βήμα όταν και αγωνίσθηκε στη Bundesliga με τη φανέλα της Γκλάντμπαχ. Μετέπειτα έκανε ένα άκρως πετυχημένο πέρασμα από τη Βέρντερ Βρέμης όπου του άνοιξε το δρόμο στη μεγαλύτερή του μεταγραφή, στην ομάδα της Τσέλσι. Στους πρωταθλητές Ευρώπης όμως δεν κατάφερε να δείξει πολλά στοιχεία και αναγκάστηκε να φεύγει δανεικός σε διάφορες ομάδες.

Ένα ακόμη θετικό του στοιχείο που κάνει τους ανθρώπους της ΑΕΚ να ενδιαφέρονται για αυτόν είναι πως γνωρίζει το Ελληνικό πρωτάθλημα. Όπως αναφέρθηκε έχει περάσει από τον Ολυμπιακό όπου ξεχώρισε αρκετά. Ο ίδιος σε 59 ματς σκόραρε 12 φορές ενώ είχε και 10 ασίστ.