ΑΕΚ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πρόταση για Νεντελτσιάρου!

Το ενδιαφέρον για τον Ιονουτς Νεντελτσιάρου έχει πλέον χειροπιαστή μορφή, με την ΑΕΚ να έχει στα χέρια της επίσημες προτάσεις για τον διεθνή Ρουμάνο στόπερ.

Κοινό μυστικό αποτελεί το γεγονός πως με την κατάλληλη πρόταση η Ένωση δεν θα δυσκολευόταν να αποχωριστεί τον Νέντε. Η παρουσία του την περσινή σεζόν ήταν κατα κύριο λόγο απογοητευτική, κάνοντας μεγάλα και αψυχολόγητα λάθη, εκδηλώνοντας αστάθεια. Παρά τον επαγγελματισμό του παίκτη και το γεγονός ότι από την σεζόν 2020-2021 υπήρξαν ελάχιστοι διασωθέντες, ο Ρουμάνος κεντρικός αμυντικός μπορεί να αποχωρήσει.

Ενδιαφέρον υπάρχει λοιπόν για τον Νέντε και μάλιστα πλέον έχει και επίσημη υπόσταση. Σύλλογος από την Ιταλία φέρεται να έχει καταθέσει πρόταση για τον παίκτη χωρίς ωστοσο να είναι γνωστό αν καλύπτει την ΑΕΚ. Σε ανεπίσημο ύφος υπάρχει ενδιαφέρον και από άλλες ομάδες και αναμένονται εξελίξεις.

Να θυμίσουμε πως πέρσυ η ΑΕΚ δαπάνησε περί τα 550.000 ευρώ για να τον αποκτήσει από την Ρωσική Ούφα, ενώ ο ίδιος έχει υπογράψει 4ετές συμβόλαιο. Εαν τελικά επιτευχθεί η πώληση, ο δικέφαλος θα κινηθεί για αντικαταστάτη.