ΑΕΚ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΕΚ: Ανακοινώνει Λε Ταλέκ, φέρνει Αραούχο και φουλάρει για μπακ!

Δυνατά στο μεταγραφικό παζάρι φαίνεται πως μπήκε τις τελευταίους μέρες επιτέλους η «Ένωση» που κλείνει τα κενά που δημιουργήθηκαν πέρυσι!

Η ΑΕΚ μπορεί να άργησε να προβεί στις απαραίτητες μεταγραφές όμως φαίνεται πως πλέον είναι έτοιμη να κλείσει τις τρύπες που είναι ορατές από πέρυσι. Η αρχή έγινε με τον Νταμιέν Λε Ταλέκ. Ο ίδιος βρίσκεται στη χώρα μας με τον αδερφό του που εκτελεί χρέη μάνατζερ και σήμερα πρόκειται να περάσει ιατρικά και εργομετρικά. Έπειτα θα βρεθεί στα γραφεία της «Κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ όπου θα υπογράψει συμβόλαιο 2+1 χρόνια με ετήσιο μισθό 800.000 ευρώ.

Η δεύτερη περίπτωση που ασχολείται η ΑΕΚ είναι αυτή του Σέρχιο Αραούχο. Η «Ένωση» έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με την Λας Πάλμας ώστε να δώσει το ποσό των 1.7 εκατομμυρίων ευρώ για τον ποδοσφαιριστή. Ο Αργεντινός επιθετικός θα υπογράψει ένα συμβόλαιο που θα φτάνει τις 900.000 ευρώ ενώ μαζί με μπόνους μπορεί να αγγίξει το 1 εκατομμύριο ευρώ. Η υπόθεση θα ολοκληρωθεί, με θετικό πρόσημο, ίσως και αύριο.

Τέλος, οι άνθρωποι του «Δικεφάλου» θέλουν να καταλήξουν στους εκλεκτούς  για τις θέσεις των ακραίων αμυντικών. Τις τελευταίες ώρες ακούστηκαν τα ονόματα των Ράφαελ και Κώστα Σταφυλίδη αλλά η ΠΑΕ ΑΕΚ τα διέψευσε άμεσα.