Uncategorized

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ Λίβερπουλ, διέλυσε με 5-1 την Άρσεναλ! (VIDEO)

Μία εκπληκτική Λίβερπουλ εμφανίστηκε στο Anfield που παρέσυρε την Άρσεναλ κερδίζοντας την με 5-1 και πλέον έρχεται όλο και πιο κοντά στην πολυπόθητη Premier League! Οι ”Κανονιέρηδες” έκαναν… το λάθος να προηγηθούν με τον Νάιλς στο 11ο λεπτό, όμως από κει και έπειτα ξεκίνησε η κόκκινη καταιγίδα. Η Λίβερπουλ μέσα σε 2′ είχε ανατρέψει το σκορ με δύο γκολ του Φιρμίνο στο 14ο και 16ο λεπτό αντίστοιχα, ενώ ο Μανέ στο 32ο λεπτό έδωσε αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα του Κλοπ κάνοντας το 3-1. Στο 45+1′ ο Σαλάχ κέρδισε -αμφισβητούμενο- πέναλτι και οι Reds πήγαν στα αποδυτήρια με το εκκωφαντικό 4-1 υπέρ τους. Τέλος, στο 64ο λεπτό οι πρωτοπόροι κέρδισαν κι άλλο ένα πέναλτι με τον Φιρμίνο να το εκτελεί, να ευστοχεί κάνοντας το 5-1 και πετυχαίνοντας μάλιστα και χατ-τρικ. Το σκορ έμεινε μέχρι τέλους και η Λίβερπουλ αποχαιρετά το 2018 απ’την κορυφή της βαθμολογίας!

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Άλισον, Ρόμπερτσον (82’ Κλάιν), Φαν Ντάικ, Λόβρεν, Άρνολντ, Βαϊνάλντουμ (77’ Λαλάνα), Φαμπίνιο, Σακιρί, Μανέ (62’ Χέντερσον), Σαλάχ, Φιρμίνο

ΑΡΣΕΝΑΛ:
Λένο, Λιχτστάινερ, Παπασταθόπουλος, Μουστάφι (46’ Μουστάφι), Κολάσινατς (80’ Γκουεντουζί) Τζάκα, Τορέιρα, Ράμσεϊ, Μάιτλαντ Νάιλς, Ιβόμπι, Ομπαμεγιάνγκ (74’ Λακαζέτ)