ΑΕΚ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΕΚ: Δύο ανακοινώσεις παικτών μέσα στην εβδομάδα και προχωρά!

Μεταγραφικές εξελίξεις θα περιέχει η ερχόμενη εβδομάδα με την «Ένωση» να ανακοινώνει δύο παίκτες και παράλληλα να δουλεύει κι άλλες περιπτώσεις!

Από την ερχόμενη Δευτέρα θα ξεκινήσουν οι ανακοινώσεις ποδοσφαιριστών για την ΑΕΚ. Την αρχή θα πραγματοποιήσει ο Γιώργος Τζαβέλλας ο οποίος θα λύσει το συμβόλαιό του με την Αλάνιασπορ και θα ταξιδέψει κατευθείαν για Ολλανδία όπου θα ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα στην προετοιμασία. Ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός θα υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών.

Η επόμενη περίπτωση είναι αυτή του Ολιβιέ Εντσάμ. Οι άνθρωποι της «Κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ βρίσκονται σε στάση αναμονής έως ο ποδοσφαιριστής μείνει ελεύθερος από τη Σέλτικ και υπογράψει με την ΑΕΚ. Είναι πολύ πιθανόν η ανακοίνωση του Γάλλου χαφ να πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Πέμπτη με τον Εντσάμ να ταξιδεύει κατευθείαν κι αυτός για Ολλανδία.

Η «Ένωση» δεν ξεχνάει καθόλου την περίπτωση του Σέρχιο Αραούχο αλλά περιμένει τις εξελίξεις από την πλευρά της Λας Πάλμας. Από τους υπεύθυνους στην ΠΑΕ ΑΕΚ γίνεται και έρευνα για να βρεθούν οι κατάλληλοι για τις θέσεις των μπακ αλλά κι ενός αμυντικού χαφ. Για τη θέση του αριστερού οπισθοφύλακα υπάρχει το όνομα του Αντόνιο Μπαρέκα της Μονακό αλλά δεν παίζει μόνος του.