ΑΕΚ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μιλόγεβιτς: Επιστρέφει διαβασμένος την Κυριακή στην Ελλάδα

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς βρίσκεται στην πατρίδα του και αναμένεται να επιστρέψει στην Ελλάδα μαζί με το τιμ του την Κυριακή.

Αυτή είναι η τελευταία εβδομάδα διακοπών των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ αλλά και του προπονητή της, καθώς την ερχόμενη Δευτέρα αρχίζουν οι πρώτες εξετάσεις και τα εργομετρικά. Ο νέος τεχνικός της «Ένωσης» που βρίσκεται στη Σερβία για τις διακοπές του φτάνει την Κυριακή στην Ελλάδα μαζί με το τιμ του.

Όλες αυτές τις ημέρες ο Μιλόγεβιτς αναλύει την περσινή ΑΕΚ κάτι το οποίο θα συνεχίσει να κάνει όταν επιστρέψει, επίσης ο Σέρβος τεχνικός τσεκάρει υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους. Σημαντικό είναι το γεγονός πως ο Μιλόγεβιτς έχει την ίδια άποψη με την διοίκηση για τις μεταγραφές.

Ο προπονητής της ΑΕΚ έχοντας δει τα παιχνίδια του «δικεφάλου», εκτιμά πως θα χρειαστούν 6-7 μεταγραφές πρώτης γραμμής, χωρίς όμως να υποτιμά τους ήδη υπάρχοντες ποδοσφαιριστές του ρόστερ.

Στο τακτικό κομμάτι οι σκέψεις του Μιλόγεβιτς είναι να δουλέψει σε 2 συστήματα τα οποία χρησιμοποιούσε με επιτυχία και στον Ερυθρό Αστέρα. Τα συστήματα αυτά είναι το 4-1-4-1 και 4-2-3-1, ενώ θα θελήσει να περάσει στην ΑΕΚ κάποια συγκεκριμένα στοιχεία στον τρόπο παιχνιδιού της.

Αρχικά, ο προπονητής της ΑΕΚ θέλει να ξεκινήσει από την άμυνα δίνοντας της συνοχή, ενώ παράλληλα θέλει να δουλέψει το επιθετικό κομμάτι με γρήγορες επιθέσεις, με την μπάλα στα πόδια. Αυτά είναι δύο από τα πολλά τεχνικά κομμάτια που ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς θα δουλέψει στη προετοιμασία. Μάλιστα στην Ολλανδία η ΑΕΚ θα δώσει 3-4 δυνατά φιλικά πριν την πρόβα τζενεράλε στο ΟΑΚΑ προτού ξεκινήσουν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις, με πρώτα τα ευρωπαϊκά παιχνίδια για το Conference League.