ΑΕΚ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Προφορική συμφωνία ΑΕΚ-Εντσάμ, θέλει «Ένωση» ο παίκτης!

Οι «κιτρινόμαυροι» έχουν συμφωνήσει με τον Γάλλο ταλαντούχο μέσο και περιμένουμε τις εξελίξεις με την Μαρσέιγ! 

Νωρίτερα διαβάσατε για την μεγάλη προσπάθεια που καταβάλει η Ένωση για να πραγματοποιήσει μια ισχυρή μεταγραφή. Αυτή του Ολιβιέ Εντσάμ, του παίκτη της Σελτικ που αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού στη Μαρσέιγ. Οι Γάλλοι απέκτησαν το περασμένο καλοκαίρι τον συμπατριώτη τους μέσο δανεικό με οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι του 2021, η οποία φτάνει τα 6 εκατομμύρια ευρώ.

Ο Γάλλος μέσος δεν κατάφερε να εγκλιματιστεί στη Γαλλία και θέλει την επόμενη σεζόν να δοκιμάσει κάτι διαφορετικό. Έτσι, αποκλείει βάσει επιθυμίας του την παραμονή στην Μαρσέιγ αλλά και τη μόνιμη επιστροφή στη Σκωτία για τις «Κέλτες».

Αυτό έμαθαν οι υπεύθυνοι του μεταγραφικού σχεδιασμού της ΑΕΚ και αποφάσισαν να μπουν στο σκληρό «μπρα ντε φερ» για να αποκτήσουν τον ποδοσφαιριστή. Μια απόφαση που φαίνεται να συνοδεύεται από καλές εξελίξεις μέχρι στιγμής.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του kitenimerosi.gr, ο Δικέφαλος έχει συμφωνήσει προφορικά με τον Εντσάμ για ένα συμβόλαιο που θα τον βάλει ως ηγέτη της μεσαίας γραμμής στην «Αγιά Σοφιά». Οι ετήσιες αποδοχές του Γάλλου θα ξεπερνάνε μαζί με τα μπόνους το 1 εκατομμύριο ευρώ.

Ο ίδιος δείχνει μεγάλο ενδιαφέρον για την περίπτωση της ΑΕΚ. Θέλει να φύγει από την Γαλλία, όπου δεν πιστεύει ότι του προσφέρει αυτό που θέλει. Από την άλλη, ο νέος προπονητής της Μαρσέιγ δηλώνει ότι εξετάζει τα χαρακτηριστικά του Εντσάμ και σκέφτεται αν αξίζει να εισηγηθεί την αγορά του.

Η Μαρσέιγ είναι δύσκολο να καλύψει την ρήτρα των 6 εκατομμυρίων ευρώ, όμως θα προσπαθήσει (αν τελικά αποφασίσει να προχωρήσει στην απόκτηση) να ρίξει το ποσό για τη μεταγραφή. Όμως δεν φαίνεται να έχει συμπαίκτη τον παίκτη που θέλει να φύγει.

Η ΑΕΚ περιμένει να μην ενεργοποιηθεί η ρήτρα του Γάλλου (τελειώνει τυπικά στις 30 Ιουνίου) για να ξεκινήσει επαφές με την Σέλτικ. Η υπόθεση μπορεί να κυλήσει πιο γρήγορα αν η Γαλλική ομάδα ενημερώσει στις επόμενες μέρες ότι δεν θα κάνει χρήση της επιλογής αγοράς. Τότε η ΑΕΚ δεν θα περιμένει να μείνει ελεύθερος ο Εντσάμ και θα πάει να τον αγοράσει από τη Σέλτικ.

Μία τελευταία σημαντική λεπτομέρεια που έχει συζητήσει ο παίκτης με την πλευρά των κιτρινόμαυρων. Τους έχει ενημερώσει ότι αν βρεθεί πρόταση από το Αγγλικό πρωτάθλημα τότε θέλει να πάει εκεί. Κάτι που ακόμα δεν έχει γίνει και οι πιθανότητες για να γίνει είναι μοιρασμένες.

Περιμένουμε λοιπόν άμεσες εξελίξεις στο ζήτημα του ταλαντούχου μέσου, με την ΑΕΚ να ευελπιστεί ότι θα κλείσει με τον καλύτερο τρόπο ένα μεγάλο ντιλ και το κενό στη μεσαία γραμμή!