Uncategorized

Επιστρέφει ”σπίτι” του ο Τζέιμς

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Ο Ντελρόι Τζέιμς, ενημέρωσε τηλεφωνικά πως η Γκάζιαντεπ του έδωσε το πολυπόθητο ”οκ”, και έτσι ανοίγει ο δρόμος για την μεγάλη επιστροφή στην ΑΕΚ.

Ο παίκτης, ενημέρωσε άμεσα τους ανθρώπους της ΑΕΚ σχετικά με τις εξελίξεις που αφορούν το συμβόλαιο του με την Γκάζιαντεπ, ώστε να μιλήσουν για τα τυπικά με τον μάνατζερ του για να επιστρέψει στην Ένωση. Στόχος όλων είναι, μέχρι σήμερα το πρωί να έχει ξεμπερδέψει με το τωρινό του συμβόλαιο, και παράλληλα να έχει ήδη ετοιμαστεί το νέο του συμβόλαιο με την ΑΕΚ, όπου θα έχει διάρκεια μέχρι το τέλος της σεζόν. Αν στην Ένωση καταφέρουν και τον φέρουν μέχρι και την Πέμπτη, είναι σχεδόν σίγουρο πως θα είναι στην αποστολή για την αναμέτρηση του ΣΕΦ την Κυριακή, διότι ο Τζέιμς βρίσκεται σε καλή κατάσταση και ξέρει πολύ καλά την ομάδα. Η είδηση της επιστροφής του, έχει χαροποιήσει τους πάντες στον σύλλογο που γνωρίζουν από πέρυσι πόσο θετικό στοιχείο είναι εντός και εκτός παρκέ, ενώ παράλληλα λύνει και τα χέρια του Ιταλού κόοουτς της ΑΕΚ, παίρνοντας την θέση του άπειρου Ρόμπερσον που όμως μπορεί να μείνει ως έβδομος ξένος μόνο για τα Ευρωπαϊκά παιχνίδια εφόσον έχει μικρό συμβόλαιο και ο Μπάνκι τον πιστεύει ακράδαντα για το μέλλον.

Ο Τζέιμς είναι ακριβώς ο παίκτης που χρειαζόταν η ΑΕΚ. Όπως θυμόμαστε κι από πέρυσι, είναι ο παίκτης που μπορεί να παίξει πολύ καλά μαζί με τον Χάντερ αλλά και να τον αντικαταστήσει για αρκετά λεπτά. Το ίδιο και με τον Σάκοτα, διότι συνήθως αυτοί οι δύο ήταν που τελείωναν τα παιχνίδια με τον αρχηγό στο 4 και τον Τζέιμς στο 5. Παράλληλα, απαλλάσσεται ο Ματσιούλις από την υποχρέωση να παίζει στο 4, εκτός από τις ειδικές καταστάσεις που μπορεί να προκύψουν, καθώς με τον Λιθουανό και τον Σαντ Ρος η ΑΕΚ αποκτά ένα πανίσχυρο δίδυμο στη θέση 3. Αν βέβαια αποκτηθεί και ο Θίοντορ, μαζί με την επιστροφή και των Ξανθόπουλου και Καββαδά τότε η ΑΕΚ μπαίνει στην τελική ευθεία της σεζόν με ένα πανίσχυρο ρόστερ για να πετύχει τους στόχους της σε Ελλάδα και Ευρώπη. Ούτως ή άλλως, η Ένωση πάντως θα πάρει και ότι καλύτερο μπορεί στην θέση 1 ακόμη κι αν δεν “κάτσει” η περίπτωση του πρώην πλέι μέικερ της Αρμάνι.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});