ΑΕΚ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με 4 βασικούς … τραυματίες χθές η ΑΕΚ στη Λεωφόρο!

Εκτός από τον Πέτρο Μάνταλο για τον οποίο διαβάσατε ακόμη 4 παίκτες αγωνίστηκαν χθες με πρόβλημα στο «Απόστολος Νικολαΐδης».

Η εικόνα νοσοκομείου της ΑΕΚ δε λέει να φύγει δημιουργώντας, σοβαρά προβλήματα κατά καιρούς στον Μανόλο Χιμένεθ. Σε κανονικές συνθήκες ο Ισπανός τεχνικός δεν θα μπορούσε να υπολογίζει ούτε ως αλλαγές 4 παίκτες που ξεκίνησαν το ντέρμπυ. Συγκεκριμένα οι Τσιγκρίνσκι, Λόπες ,Μάνταλος και Κρίστισιτς αντιμετώπιζαν έντονους πόνους.

Ο Ουκρανός στόπερ λόγω της πυκνότητας των αγώνων, Τετάρτη-Σάββατο, δεν προλάβαινε να αποφορτιστεί, διατηρώντας από τον ημιτελικό της Τούμπας, ενοχλήσεις στον προσαγωγό. Ο Νέναντ, ο οποίος χθές έκανε πολύ καλό παιχνίδι, κουβαλώντας το πρόβλημα στο γόνατο που τον ταλαιπωρεί ανά περιόδους, έσφιξε τα δόντια και ζήτησε να παίξει, αντιλαμβανόμενος και ο ίδιος τη σημασία του αγώνα.

Ο Έλντερ Λόπες μπάκ παίζει στα «κόκκινα» εδώ και καιρό, εκδηλώνοντας μυϊκά προβλήματα λόγω της κόπωσης από τον αγώνα με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη, αλλά κι εκείνος αντιλαμβανόμενος τις απαιτήσεις του παιχνιδιού και το βάρος για τον 17χρονο Μιτάι, αγωνίστηκε με πόνους. Τέλος, και ο Μπακάκης, ο οποίος πέρασε ως αλλαγή, δεν βρίσκεται ακόμη στο 100%, γι’ αυτό άλλωστε και στον προηγούμενο αγώνα δεν ήταν καν στην αποστολή.