Uncategorized

Προς παραμονή ο Μπακασέτας

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Άμεσες παραμένουν οι εξελίξεις στην υπόθεση παραμονής του Τάσου Μπακασέτα στην ΑΕΚ.

 Ο 25χρονος διεθνής μεσοεπιθετικός παρότι ψάχτηκε για να βρει πρόταση στο εξωτερικό και κυρίως στην Ιταλία λόγω Τσιρίλο , δεν βρήκε ομάδα που να καλύπτει τόσο τα οικονομικά του «θέλω» όσο και τις φιλοδοξίες του. Η πρόταση της ΑΕΚ δεν είχε αποσυρθεί από το τραπέζι, με τον παίκτη να σκέφτεται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να την αποδεχτεί  και να παραμείνει στην ομάδα. Όπως όλα δείχνουν,  όχι απλά έχει ρίξει γέφυρες παραμονής, αλλά στα ραντεβού που έχουν ήδη γίνει με τον Δημήτρη Μελισσανίδη, έχει στρωθεί διάπλατα ο δρόμος για την παραμονή του στην ΑΕΚ!

Ο Μπακασέτας, δεν είχε δημιουργήσει ποτέ πρόβλημα εντός ομάδας και δεν είχε τεθεί ποτέ εκτός  λόγω συμπεριφοράς ή απόδοσης. Στην” Ένωση”, ήθελαν να σχεδιάσουν την επόμενη μέρα, μιας και ο στόχος του πρωταθλήματος χάθηκε μετά τα συνεχή αρνητικά αποτελέσματα.

Οι σχέσεις όμως με τους ποδοσφαιριστές ποτέ δεν διαταράχθηκαν. Άλλωστε, είχαν δώσει κανονικά το «παρών» στις γιορτές που έκανε η ΠΑΕ και ποτέ δεν είχε δοθεί η εντολή να προπονούνται μόνοι τους όπως έχει συμβεί σε άλλες ομάδες σε ανάλογες περιπτώσεις

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, το ”σίριαλ” παραμονής του στην ομάδα οδεύει προς αίσιο τέλος. Οι δύο πλευρές έχουν θετική διάθεση και αναμένεται  να δώσουν σύντομα τα χέρια, ενώ δεν αποκλείεται ακόμα και τις επόμενες μέρες να υπάρξουν εξελίξεις.

Από τη στιγμή πάντως που θα ολοκληρωθεί θετικά η περίπτωση του έλληνα διεθνή, θα αποδειχθεί περίτρανα και θα πρέπει να το καταλάβουν και οι πλέον εμπαθείς, ότι η ΑΕΚ δεν βάζει τίποτα και κανέναν πάνω από την ίδια, και το μόνο που κοιτάει είναι να διαφυλάξει τα συμφέροντά της. Δεν συμπεριφέρεται ρεβανσιστικά σε κανένα και ξέρει και να τιμάει τις υπογραφές της και να σέβεται την προσφορά των παικτών της.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});