ΑΕΚ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΕΚ: Δεν θα αποκτηθεί κεντρικός αμυντικός, στα πλάνα ξανά ο Χνιντ!

Ο Τυνήσιος στόπερ θα δοκιμαστεί από τον Μανόλο Χιμένεθ καθώς μέχρι στιγμής δεν τον έχει βάλει σε κάποιο αγώνα, κάτι που θα αλλάξει σύντομα!

Από την αρχή της σεζόν φαίνεται πως η ΑΕΚ είχε μεγάλο πρόβλημα στις αμυντικές της λειτουργίες. Αυτό συνεχίστηκε έως ότου επιστρέψει στην ομάδα ο Μανόλο Χιμένεθ. Από τότε τα σημάδια ανάκαμψης στις αμυντικές της τοποθετήσεις-λειτουργίες κάνουν την εμφάνισή τους.

Τις προηγούμενες ημέρες υπήρχε η εντύπωση πως οι «Κιτρινόμαυροι» θα προχωρήσουν στην απόκτηση κάποιου κεντρικού αμυντικού. Αυτό όμως, σύμφωνα με δημοσίευμα του SDNA, δεν θα συμβεί. Είδαμε τον Στράτο Σβάρνα να επιστρέφει στις καλές εμφανίσεις, ειδικά στο «Κλ. Βικελίδης» ενώ μπήκε στην εξίσωση κι ο Ζίγκα Λάτσι που φαίνεται πως μπορεί να προσφέρει τα μέγιστα.

Υπάρχει κι ο Ιονούτ Νεντελτσιάρου κι ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι που μπορούν να προσφέρουν ποιότητα όταν αγωνίζονται. Τέλος, ένας παίκτης που είχε ξεχαστεί το τελευταίο διάστημα είναι ο Νασίμ Χνιντ. Ο Τυνήσιος στην αρχή δεν φαινόταν να υπολογίζεται ιδιαίτερα από τον Μανόλο Χιμένεθ όμως αυτό δεν ισχύει.

Το φετινό απόκτημα της ΑΕΚ θα συμπεριληφθεί κανονικά στην αποστολή για τον αγώνα Κυπέλλου της «Ένωσης» απέναντι στον Απόλλων Αθηνών. Μένει να δούμε αν θα αξιοποιήσει την ευκαιρία που θα του δοθεί από τον Ανδαλουσιανό τεχνικό κι αν θα είναι διαθέσιμος σε περισσότερα παιχνίδια με τα «Κιτρινόμαυρα».