Uncategorized

Ρίζου για Λάζαρο: “Αποδέχτηκε πανηγυρικά το δεύτερο συμβόλαιο”

Ολοκληρώθηκε σήμερα ημέρα Τρίτη η εκδίκαση της υπόθεσης του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Η Ένωση εκπροσωπήθηκε από την Ελένη Ρίζου η οποία τόνισε την στάση της ΑΕΚ για τα συμβόλαια που έχει υπογράψει ο παίκτης. Επίσης πρόσθεσε :”Ο ποδοσφαιριστής αποδέχτηκε πανηγυρικά το δεύτερο συμβόλαιο αλλά δεν μπορεί να το αναγνωρίζει εκεί που τον βολεύει και να μην το αναγνωρίζει εκεί που δεν τον βολεύει. Η διάταξη λέει “αν ο ποδοσφαιριστής υπογράψει δύο συμβόλαια”. Δεν λέει πουθενά να έχουν κατατεθεί δύο συμβόλαια. Η γραμματική ερμηνεία είναι σαφής. Ο ποδοσφαιριστής είπε ότι υπέγραψε γιατί ήξερε πως ήταν άκυρο το συμβόλαιο. Και εδώ φαίνεται ο δόλος του”.

Από την άλλη πλευρά ο εκπρόσωπος του Ολυμπιακού είπε “ότι το συμβόλαιο της ΑΕΚ με τον Λάζαρο είναι στην καλύτερη περίπτωση μια πρόταση για σύναψη σύμβασης, δεν είναι συμβόλαιο. Είναι αδιανόητο οι ΠΑΕ να κρατάνε στα συρτάρια τους τέτοια έγγραφα και να τα εμφανίζουν όποτε θέλουν. Σε όλα τα συμβόλαια η ΑΕΚ βάζει το +1 και έχει το θράσος να το επικοινωνεί και προς τα έξω. Διαφημίζει μια παράνομη και ανήθικη πρακτική και θέλει από εσάς να την δώσετε νομιμοποίηση”.

Επιπροσθέτως, οι δύο ομάδες θα πρέπει να καταθέσουν τα υπομνήματά τους μέχρι της (10/1, 12.00) ημέρα Πέμπτη , ενώ η απόφαση του δικαστηρίου αναμένεται από την ερχόμενη εβδομάδα.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});