Uncategorized

Παίρνουν σειρά Οικονόμου και Σαμπανάτζοβιτς

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Σειρά παίρνουν Οικονόμου και Σαμπανάτζοβιτς στην ΑΕΚ στην προσπάθεια που κάνει η ομάδα να κλείσει τις οποίες ”τρύπες” ώστε να είναι έτοιμη για την επόμενη σεζόν.

Μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Νέναντ Κρίστιτσιτς και την ανανέωση του συμβολαίου του Έλντερ Λόπες, σειρά στην ΑΕΚ παίρνουν οι υποθέσεις του Μάριου Οικονόμου και η αγορά του από την ιταλική Μπολόνια, αλλά και η τυπική ανακοίνωση της ”Ένωσης” για την απόκτηση του Ανέλ Σαμπανάτζοβιτς από την Ζελέζνιτσαρ.

Όσον αφορά ττην περίπτωση του 26χρονο διεθνή Έλληνα κεντρικό αμυντικού, να θυμίσουμε πως έχει αποφασιστεί να γίνει χρήση της οψιόν αγοράς με τον ίδιο να υπογράφει τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας με την πρωταθλήτρια και την Μπολόνια να βάζει στα ταμεία της ένα ποσό κοντά στο  εκατομμύριο. Στην ΑΕΚ, είναι απόλυτα ικανοποιημένοι με την παρουσία του Οικονόμου μέχρι στιγμής.

Στην περίπτωση του Ανέλ Σαμπανάτζοβιτς, ο παίκτης θα υπογράψει για πέντε χρόνια με την ΑΕΚ και θα παραμείνει ως δανεικός στην πατρίδα του και την Ζελέζνιτσαρ μέχρι το καλοκαίρι. Οι Βόσνιοι, θα βάλουν στα ταμεία τους 450.000 ευρώ, ενώ θα λάβουν άλλες 150.000 εφόσον η” Ένωση” προκριθεί στο Τσάμπιονς Λιγκ, έχοντας τον Ανέλ στο ρόστερ της. Το σύνολο της μεταγραφής λοιπόν του θα φτάσει τις 600.000 ευρώ, ενώ υπολογίζοντας και τα χρήματα που λάβει ο παίκτης για κάθε χρόνο συμβολαίου θα φτάσει κοντά στο 1 εκατ. ευρώ! Προφανώς, όλα τα παραπάνω έχουν συμφωνηθεί, και αυτό που απομένει είναι τις επόμενες ημέρες να έρθει ο 19χρονος μέσος στην Ελλάδα μαζί με τον πατέρα του Ρέφικ, για να ολοκληρωθεί και επίσημα η μεταγραφή.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});