ΑΕΚ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΕΚ: Ματίες και σε Τερ Αβέστ ως εναλλακτική λύση

Ο Παναγιώτης Κονέ «παλεύει» την περίπτωση του Κένι Λαλά όμως επειδή χαρακτηρίζεται ως πολύ δύσκολη οπότε έχει ορίσει και εναλλακτική λύση!

Η ΑΕΚ φαίνεται πως έχει βάλει στόχο να καλύψει το κενό που υπάρχει στη θέση του δεξιού μπακ. Πριν λίγο καιρό ήταν κοντά στην απόκτηση του Γιάννη Κώτσιρα η οποία τελευταία στιγμή δεν οριστικοποιήθηκε. Πρόσφατα ακούσαμε το όνομα του Βάσκου Λεκουέ.

Σήμερα βγήκε στη δημοσιότητα πως η «Ένωση» προσπαθεί να ντύσει στα «Κιτρινόμαυρα» τον Κένι Λαλά ο οποίος αποτελεί και τον πιο ποιοτικό παίκτη που κοιτάζει ο Παναγιώτης Κονέ. Η περίπτωσή του όμως έχει χαρακτηριστεί αρκετά δύσκολη.

Γι΄ αυτό το λόγο λοιπόν ο Έλληνας Τεχνικός Διευθυντής έχει στη λίστα του το όνομα του Χίντε Τερ Αβέστ. Ο ίδιος αγωνίζεται με τη φανέλα της Ουντινέζε με την οποία ο Παναγιώτης Κονέ διατηρεί άψογες σχέσεις λόγω του περάσματός του ως ποδοσφαιριστής.

Ο Χίντε Τερ Αβέστ ξεκίνησε ως βασικός αλλά πλέον έχει χάσει τη θέση του και είναι πολύ πιθανό να ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Η περίπτωσή του θα παίξει πολύ σοβαρά αν ναυαγήσουν οι προσπάθειες με τον Κένι Λαλά.