ΑΕΚ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΕΚ: Στη λίστα του Ίβιτς και ο Γιοβάνοβιτς!

Ο πρώην προπονητής του ΑΠΟΕΛ που διατηρεί φιλικές σχέσεις με τον Σέρβο Τεχνικό Διευθυντή της ΑΕΚ, βρίσκεται στη λίστα με τους αντικαταστάτες του Μάσιμο Καρέρα!

Ο Ιταλός τεχνικός απέτυχε να αξιοποιήσει την εμπιστοσύνη που δέχθηκε από τον Δημήτρη Μελισσανίδη και η εικόνα της ΑΕΚ δεν άλλαξε, σε εξαίρεση το ντέρμπι απέναντι στον Ολυμπιακό που πήρε την ισοπαλία. Έτσι, φτάσαμε στη στιγμή που ο Μάσιμο Καρέρα αποτελεί ουσιαστικά παρελθόν από την «Ένωση». Κάτι που θα ανακοινωθεί σήμερα.

Οι δύο επικρατέστεροι αντικαταστάτες του είναι γνωστοί από το πρωί και ακούνε στα ονόματα Μανόλο Χιμένεθ και Γκουστάβο Πογέτ. Ωστόσο υπάρχει ακόμη ένας που εξετάζεται έντονα από τον Ίλια Ίβιτς. Αυτός είναι ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Ο ίδιος έχει ακουστεί και στο παρελθόν ωστόσο δεν είχε επιτευχθεί συμφωνία.

Ο Σέρβος τεχνικός έχει θητεία σε: Νίκη Βόλου, Ηρακλή (2 φορές) , Αποέλ (2 φορές), Παναχαϊκή και Αλ Νασρ. Αξιοσημείωτη ήταν η χρονιά που κατάφερε να οδηγήσει την Κυπριακή ομάδα στη φάση των «8» του Uefa Champions League.