Uncategorized

Έβαλε δύσκολα στην Vardar η ΑΕΚ

Σπουδαίες εμπειρίες αποκόμισε η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ που κοίταξε στα μάτια την Vardar RK σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στα Σκόπια. 

Η “Ένωση” ηττήθηκε από την εν ενεργεία κάτοχο του EHF Champions League με 31-24 πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση και κερδίζοντας τον σεβασμό των αντιπάλων της.

Ο Δημήτρης Δημητρούλιας χρησιμοποίησε όλους τους παίκτες πλην του Nacho Florido που μετά την προθέρμανση επιλέχθηκε να προφυλαχθεί.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι “κιτρινόμαυροι” μπήκαν δυνατά και προηγήθηκαν με 1-3, ενώ ανέβασαν τη διαφορά μέχρι και τα 4 τέρματα χάρη στην εξαιρετική αμυντική λειτουργία (3-7, 4-8). Οι γηπεδούχοι μείωσαν σε 6-9, αλλά ένα σερί 2-0, έφερε την ΑΕΚ στο +5 (6-11). Οι παίκτες της Vardar αφυπνίστηκαν και τρέχοντας στην κόντρα κατάφεραν όχι μόνο να ισοφαρίσουν (11-11), αλλά και να προηγηθούν με 14-11 στο ημίχρονο.

Το σερί της Vardar έφτασε στο 9-0 (15-11) στο δεύτερο ημίχρονο, με την ΑΕΚ να αντιδρά και να μειώνει σε 18-15. Οι Πρωταθλητές Ευρώπης συνέχισαν να… βάζουν δύσκολα στους “κιτρινόμαυρους”, εκτοξεύοντας τη διαφορά στο +8 (23-15). Οι παίκτες του Δημήτρη Δημητρούλια δεν το έβαλαν κάτω, μείωσαν σε 26-21, με το τελικό σκορ να είναι το 31-24.

Μετα το τέλος της αναμέτρησης οι δύο ομάδες φωτογραφήθηκαν μαζί και ευχήθηκαν καλή επιτυχία για τη νέα αγωνιστική περίοδο που ξεκινάει.

     (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});