ΑΕΚ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΕΚ: Κρίνεται το μέλλον του Καρέρα από τα επόμενα αποτελέσματα

Η «Ένωση» πήρε την απόφαση να στηρίξει τον Ιταλό τεχνικό και να μην λύσει τη συνεργασία τους μετά τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα. Αυτό δεν σημαίνει πως θα συνεχίσει να το κάνει αν δεν αλλάξει γρήγορα κάτι!

Κόντρα σε πολλές προβλέψεις παρά την ταπεινωτική ήττα από τον Παναθηναϊκό και την τόσο κακή εμφάνιση της ομάδας, ο Δημήτρης Μελισσανίδης αποφάσισε να στηρίξει τον Μάσιμο Καρέρα και να μην λύσει τη συνεργασία μαζί του. Ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ πιστεύει πολύ στον Ιταλό και ελπίζει κι ο ίδιος από την πλευρά του να έχει βρει μια λύση ώστε να αλλάξει άμεσα η πρόσφατη κάκιστη αγωνιστική εικόνα του συλλόγου.

Προφανώς η στήριξη δεν θα συνεχίσει να υφίσταται εφόσον δεν βελτιωθεί άμεσα κάτι. Αυτό μεταφράζεται ως νίκες και καλές εμφανίσεις στα αμέσως επόμενα παιχνίδια. Είναι λογικό, αν εξαιρέσουμε την αναμέτρηση στην Αγγλία απέναντι στη Λέστερ, η διοίκηση της ομάδας να επιθυμεί άμεσα αποτελέσματα βελτίωσης της κατάστασης στους αγώνες πρωταθλήματος που ακολουθούν. Εν ολίγοις το μέλλον του Καρέρα θα κριθεί αρχής γενομένης στο ματς απέναντι στον Απόλλωνα, στο ντέρμπι απέναντι στον Ολυμπιακό και στο φινάλε του πρώτου γύρου με αντίπαλο το Βόλο.

Πλέον είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για τον Μάσιμο Καρέρα να αντιστρέψει το κλίμα που επικρατεί είτε στην ομάδα είτε γύρω από το όνομά του. Με καλές εμφανίσεις και συνεχόμενες νίκες, ειδικά στο ντέρμπι, η ΑΕΚ θα μπορέσει να πάει στη διακοπή χωρίς περαιτέρω προβλήματα και να έχει όλη την ηρεμία ώστε να προετοιμαστεί για τον δεύτερο γύρο αλλά και να διορθώσει τα λάθη που κατέληξαν σε αυτά τα αποτελέσματα.