Uncategorized

Πιθανός πρόεδρος της Super League ο Γκαγκάτσης

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Πιθανός πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής φαίνεται πως θα είναι ο Μάκης Γκαγκάτσης, σύμφωνα με πληροφορίες της Live Sport.

Οι διεργασίες για την μετά Μπαταγίαννη εποχή έχουν ξεκινήσει για τα καλά στην Super League. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, τον προεδρικό θώκο της διοργανώτριας αρχής είναι έτοιμος να διεκδικήσει ο Μάκης Γκαγκάτσης, ο οποίος είναι και διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Εκτιμάται πάντως, πως θα έχει την στήριξη τόσο της ΑΕΚ, όσο και του Παναθηναϊκού. Ο Ολυμπιακός από την άλλη, δεν διαθέτει την δυναμική των προηγούμενων ετών για να στηρίξει τον δικό του Βαγγέλη Μπαταγιάννη.

Σε περίπτωση που ο Ιβάν Σααβίδης κρίνει πως ο Γκαγκάτσης πρέπει να μείνει προσηλωμένος στα καθήκοντα του εντός ΠΑΕ, τότε το άλλο όνομα που ακούστηκε είναι το αφεντικό του Παναιτωλικού, Φώτης Κωστούλας, ο οποίος είναι αποδεχτός από όλους όμως στο παρελθόν αρνήθηκε να εμπλακεί στα διοικητικά της Λίγκας.

Εφόσον υπάρξει ανατροπή του Μπαταγιάννη, η εκλογή νέου προέδρου θα είναι πιθανότατα με θητεία ως το καλοκαίρι και όχι για ενάμιση χρόνο. Πάντως πρόκειται για ένα κρίσιμο διάστημα για τον συνεταιρισμό, τόσο σε οικονομικό επίπεδο, όσο και σε ό,τι αφορά στον τρόπο διεξαγωγής του νέου πρωταθλήματος με 14 ομάδες.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});