ΑΕΚ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Μέσα» με Αστέρα ο Γκαρσία-Σπάει τα… κοντέρ στις μετρήσεις!

Έτοιμος για την επιστροφή του ο «τούρμπο» Γκαρσία 

Πανέτοιμος να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση και να δώσει άλλον αέρα στην ΑΕΚ είναι ο Λιβάι Γκαρσία. Ο 23χρονος ακραίος επιθετικός προπονείται κανονικά με την ομάδα από την περασμένη Δευτέρα και αναμένεται να είναι στην αποστολή για το ματς με τον Αστέρα.

Μάλιστα οι μετρήσεις του σε τεστ αντοχής και ταχύτητας είναι εξαιρετικές. Στα Σπάτα έμειναν όλοι άφωνοι όταν στην προπόνηση έπιασε τα 32 χιλιόμετρα, κάτι που σημαίνει πως έχει ξεπεράσει εντελώς το πρόβλημα που είχε στο πόδι.

Στο μεταξύ τόσο καιρό ο Λιβάι είχε τον χρόνο να δουλέψει σε ενδυνάμωση και αντοχή ώστε στην επιστροφή το να βρίσκεται στο 100%

Θεραπεία ο Λόπες, τεστ Covid-19 το Σάββατο

Από εκεί και πέρα, στα υπόλοιπα νέα της σημερινής προπόνησης, ο Έλντερ Λόπες που ταλαιπωρείται από ελαφρά κάκωση στον μηνίσκο του, έκανε θεραπεία, ενώ όσοι αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με τη Ζόρια ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης.  Η σαββατιάτικη προπόνηση της ομάδας είναι προγραμματισμένη στις 10.30. Πριν από την έναρξή της τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος θα υποβληθούν στο καθιερωμένο τεστ για την ανίχνευση του ιού Covid-19, εν όψει του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης.